Poliția newyorkeză caută un bărbat care i-a dat foc unei femei musulmane

Poliția newyorkeză caută un bărbat care i-a dat foc unei femei musulmane

Poliția din New York caută un bărbat suspectat că i-a dat foc unei femei care purta îmbrăcăminte tradițională musulmană, informează Reuters.

Poliția a precizat că incidentul a avut loc în ajunul comemorării a 15 ani de la atentatele din 11 septembrie 2001. Victima, în vârstă de 35 de ani, se afla în fața unui butic cu îmbrăcăminte de lux de pe Park Avenue, sâmbătă seara, când a simțit brusc căldură pe brațul stâng și a observat că îi arde bluza. Ea a lovit flăcările pentru a le înăbuși și a observat în apropiere un bărbat cu o brichetă în mână.

Femeia, o turistă din Scoția, nu a suferit arsuri și a refuzat să primească îngrijiri medicale, a precizat poliția. Identitatea ei nu a fost dezvăluită.

Suspectul a fugit înainte de sosirea poliției. Marți, anchetatorii au dat publicității imagini cu suspectul, înregistrate de o cameră de supraveghere. Nu s-a efectuat nicio arestare în acest caz.

Consiliul pentru relații Americano-Islamice a condamnat incidentul, despre care afirmă că se înscrie într-o serie crescătoare de atacuri la adresa musulmanilor din SUA. Grupul de promovare a intereselor musulmanilor a făcut apel la primarul și poliția din New York să aloce resursele necesare pentru prevenirea și anchetarea acestor atacuri.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Niciodată mai mult de o noapte” / Noi amănunte picante despre „intelectuala” lui Reghe

2 Fotografii cu Prodanca goală și cu mâna la „fofo” scăpate pe internet

3 Așa arată Sharapova în realitate. Restul e photoshop și iluzie...

4 VIDEO Priviți ce palat și-a cumpărat fugarul Rizea la Chișinău!

5 „Am decis să încercăm din nou”