Poliția newyorkeză caută un bărbat care i-a dat foc unei femei musulmane

Poliția din New York caută un bărbat suspectat că i-a dat foc unei femei care purta îmbrăcăminte tradițională musulmană, informează Reuters.

Poliția a precizat că incidentul a avut loc în ajunul comemorării a 15 ani de la atentatele din 11 septembrie 2001. Victima, în vârstă de 35 de ani, se afla în fața unui butic cu îmbrăcăminte de lux de pe Park Avenue, sâmbătă seara, când a simțit brusc căldură pe brațul stâng și a observat că îi arde bluza. Ea a lovit flăcările pentru a le înăbuși și a observat în apropiere un bărbat cu o brichetă în mână.

Femeia, o turistă din Scoția, nu a suferit arsuri și a refuzat să primească îngrijiri medicale, a precizat poliția. Identitatea ei nu a fost dezvăluită.

Suspectul a fugit înainte de sosirea poliției. Marți, anchetatorii au dat publicității imagini cu suspectul, înregistrate de o cameră de supraveghere. Nu s-a efectuat nicio arestare în acest caz.

Consiliul pentru relații Americano-Islamice a condamnat incidentul, despre care afirmă că se înscrie într-o serie crescătoare de atacuri la adresa musulmanilor din SUA. Grupul de promovare a intereselor musulmanilor a făcut apel la primarul și poliția din New York să aloce resursele necesare pentru prevenirea și anchetarea acestor atacuri.

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Informație / Dăncilă a urcat în sondaje după ce a înghițit rapid votanții lui Diaconu și Cumpănașu! Alegerea pre…

2 Birchall îi dă masca jos lui Dăncilă! Noi dezvăluiri pe Facebook

3 ALERTĂ Gigel Știrbu (PNL): Locuitorii din județul Olt care primesc ajutoare sociale, amenințați că dacă nu vot…

4 Mafia PSD / Teodorovici nu a revendicat peste 84 milioane de euro, ca despăgubire a statului din Dosarul retroce…

5 CTP nu va mai apărea în emisiunea lui Cosmin Prelipceanu de la Digi24

recomandări

Te ia DNA: Minel Prina

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Uitați-vă la crocodilul ăsta gigantic!