Poliția newyorkeză caută un bărbat care i-a dat foc unei femei musulmane

Poliția din New York caută un bărbat suspectat că i-a dat foc unei femei care purta îmbrăcăminte tradițională musulmană, informează Reuters.

Poliția a precizat că incidentul a avut loc în ajunul comemorării a 15 ani de la atentatele din 11 septembrie 2001. Victima, în vârstă de 35 de ani, se afla în fața unui butic cu îmbrăcăminte de lux de pe Park Avenue, sâmbătă seara, când a simțit brusc căldură pe brațul stâng și a observat că îi arde bluza. Ea a lovit flăcările pentru a le înăbuși și a observat în apropiere un bărbat cu o brichetă în mână.

Femeia, o turistă din Scoția, nu a suferit arsuri și a refuzat să primească îngrijiri medicale, a precizat poliția. Identitatea ei nu a fost dezvăluită.

Suspectul a fugit înainte de sosirea poliției. Marți, anchetatorii au dat publicității imagini cu suspectul, înregistrate de o cameră de supraveghere. Nu s-a efectuat nicio arestare în acest caz.

Consiliul pentru relații Americano-Islamice a condamnat incidentul, despre care afirmă că se înscrie într-o serie crescătoare de atacuri la adresa musulmanilor din SUA. Grupul de promovare a intereselor musulmanilor a făcut apel la primarul și poliția din New York să aloce resursele necesare pentru prevenirea și anchetarea acestor atacuri.

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 După ce citiți acest text să nu uitați că Institutul Cantacuzino a fost îngropat de Ponta

2 FOTO / VIDEO Priviți unde și-a izolat Pentagonul echipele de comandă pentru a monitoriza pandemia

3 VIDEO „Da, te poți infecta din aer, în anumite condiții. Masca: obligatorie. Trei scenarii pentru sfârșitul cr…

4 Ministrul Sănătăţii, mesaj dur: „Au venit de frică, dar bravează, au fugit de moarte, dar pot aduce moartea”. …

5 Tablou cu viruși punând la cale un nou atac asupra României

recomandări

Te ia DNA: Nicolae Moga

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Tort cu dulceață de căpșuni, lemongrass și cremă fină de branză