Poliția turcă a efectuat o detonare controlată în piața Taksim din Istanbul

Poliția turcă a efectuat o detonare controlată în piața Taksim din Istanbul

Poliția turcă a efectuat sâmbătă o detonare controlată în piața Taksim din Istanbul, a declarat pentru Reuters un martor ocular, la câteva ore după ce ambasada SUA din Turcia a avertizat că există "amenințări credibile" de atentate împotriva zonelor turistice și a piețelor publice.

*Ambasada SUA în Turcia își avertizează cetățenii cu privire la 'amenințări credibile' de atentate la Istanbul și Antalya

Forțele de poliție au încercuit piața Taksim, o destinație turistică populară, în centrul Istanbulului, a declarat martorul ocular. Un membru al unei echipe de geniști a poliției a fost văzut umblând la ceea ce părea a fi o sacoșă pe care a detonat-o ulterior. Zgomotul a fost extrem de puternic, a povestit martorul.

Securitatea a fost deja întărită în zonă înaintea unui summit al Organizației de Cooperare Islamică ce urmează să aibă loc la Istanbul săptămâna viitoare.

AGERPRES/(AS — editor: Gabriela Ionescu, editor online:)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Nu arată rău nici ea! / Reacția englezoaicei părăsite pentru o ucraineancă refugiată

2 Imagini care dau fiori soldaților ruși

3 De citit! / Replica unui grup de economiști ucraineni la afirmațiile lui Noam Chomsky despre războiul dintre Rusia și Ucraina

4 VIDEO Priviți, rușii aveau doar 10 bucăți, acum au mai rămas 9....

5 Interesante amănunte...