Poliția va face verificări privind intervenția în cazul bărbatului care alerga dezbrăcat în zona Unirii

Poliția va efectua verificări cu privire la legalitatea și corectitudinea modului de intervenție, în noaptea de duminică spre luni, în cazul bărbatului care alerga dezbrăcat complet pe bulevardul Unirii.

"În dimineața de 06.06.2016, la ora 04,15, prin sistemul 112, a fost formulat un apel prin care se sesiza că un bărbat dezbrăcat complet aleargă pe bulevardul Unirii, printre mașini și are și un comportament agresiv. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secțiilor 10 și 11, care au reușit imobilizarea acestuia și au solicitat sprijin din partea Serviciului de Ambulanță, bărbatul fiind transportat la un spital clinic specializat în boli neuropsihice. Pentru imobilizarea bărbatului, care se manifesta agresiv atât față de polițiști, cât și față de propria persoană, s-a impus folosirea forței și a mijloacelor din dotare, acesta fiind încătușat", informează un comunicat al Direcției Generale a Poliției Municipiului București (DGPMB) remis luni AGERPRES.

Potrivit sursei citate, ulterior prezentării la camera de gardă a unității sanitare de specialitate, medicii au decis internarea de urgență a bărbatului din cauza agresivității extreme pe care acesta o manifesta.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 BREAKING Curtea de Apel și-a declinat competența și a trimis dosarul 10 august spre judecare Tribunalului Bucu…

2 Un imbecil

3 ULTIMA ORĂ Curtea de Apel a decis redeschiderea dosarului 10 august!

4 FOTO Larisa Iordache și iluzia optică

5 Greșește undeva omul ăsta?