Polițista Anna, concediată după ce a pozat indecent. Mai multe imagini au lăsat-o fără loc de muncă

Polițista Anna, concediată după ce a pozat indecent. Mai multe imagini au lăsat-o fără loc de muncă

O polițistă din Rusia a fost concediată după ce a pozat dezbrăcată pentru o revistă pentru adulți. Tânăra a spus că s-a confruntat cu dificultăți financiare, dar că a reușit să își găsească un nou loc de muncă, foarte diferit de cel anterior.

GALERIE
Polițista Anna Anufrieva, în vârstă de 27 de ani , a fost concediată anul trecut, după ce au apărut imagini cu ea dezbrăcată.

A urmat o perioadă de dificultăți financiare pentru ea, mai ales că din cauza fotografiilor nud i-a ost greu să își găsească repede un alt loc de muncă.

 Însă, acum, fosta polițistă și-a găsit un loc de muncă potrivit și mult diferit față de cel anterior.
 „Am început, din luna ianuarie, să lucrez la o companie de turism. Îmi iubesc noul loc de muncă, unde lucrez ca manager și ajut oamenii să își organizeze vacanțe de vis. Locul de muncă anterior nu îmi plăcea. Era atât de plictisitor!”, a spus ea.



Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”