Poliţistă din Iaşi, cercetată după ce a fost prinsă furând cosmetice

Poliţistă din Iaşi, cercetată după ce a fost prinsă furând cosmetice

O poliţistă din Iaşi este cercetată penal după ce a fost prinsă cu produse cosmetice furate dintr-un centru comercial ascunse sub haine, transmite Mediafax. Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Iaşi au declarat vineri că în această cauză a fost deja întocmit un dosar de cercetare penală pe numele tinerei poliţiste Dumitriţa B.

"În această cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt. S-a dispus efectuarea cercetării prealabile, iar, în funcţie de cele constatate, se vor lua măsurile care se impun", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi, Ioana Buştiuc.

Conform unor surse apropiate anchetei, poliţista ar fi încercat recent să fure mai multe produse cosmetice dintr-un centru comercial, ascunzându-le sub haine, dar a fost prinsă la casa de marcat de către agenţii de pază ai magazinului, care au controlat-o şi i-au cerut imediat să se legitimeze.

Aceleaşi surse au afirmat că poliţista ar fi prezentat legitimaţia de serviciu, încercând cumva să scape din situaţie, dar agenţii de pază au sunat la Poliţie.

Tânăra este angajată în cadrul Serviciului Cabinet al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Iaşi, iar prejudiciul produs de aceasta a fost estimat la 350 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat, iar, în eventualitatea în care administratorul centrului comercial respectiv îşi va retrage plângerea, poliţista va scăpa de acuzaţiile penale. În schimb, aceasta ar putea fi sancţionată de către superiori pe linie administrativă.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina