Polițiștii argeșeni efectuează percheziții în județele Brașov și Sibiu, într-un dosar de evaziune fiscală

Polițiștii argeșeni efectuează percheziții în județele Brașov și Sibiu, într-un dosar de evaziune fiscală

Polițiștii argeșeni efectuează marți patru percheziții în județele Brașov și Sibiu, într-un dosar de evaziune fiscală instrumentat de Serviciul de Investigare a Criminalității Economice.

Perchezițiile, coordonate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, au loc la sediile unor societăți comerciale și la domiciliile unor persoane fizice din cele două județe.

"Acțiunea se desfășoară în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunilor de evaziune fiscală. Două persoane sunt bănuite că în perioada 2011 — 2012, în calitate de administratori ai unor societăți comerciale, nu ar fi înregistrat în evidențele contabile achiziții intracomunitare de flori, efectuate din Olanda", se precizează într-un comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean Argeș.

Conform aceleiași surse, prejudiciul creat bugetului de stat este aproximativ 1,6 milioane de lei, reprezentând TVA și impozite neachitate.

După finalizarea descinderilor, patru persoane vor fi conduse la audieri.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 The Times / Disperare la Kremlin! Armata Rusiei, aproape de o înfrângere umilitoare în sudul Ucrainei!

2 Era intimă cu Lavrov! / Jurnalista rusă Daria Aslamova, arestată pentru spionaj în Kosovo

3 Noul război? Amănunte care dau fiori...

4 VIDEO În prima mașină erau șase comandanți ruși care au fost „eliberați de viață”. În cealaltă, 5 soldați, „eliberați” și ei...

5 Ucrainenii l-au „eliberat de viață” pe instructorul super-piloților ruși