Polițiștii din Botoșani fac percheziții la Bacău, într-un dosar de infracțiuni contra patrimoniului

Polițiștii din Botoșani efectuează, joi, percheziții, la domiciliile a doi tineri din județul Bacău, bănuiți de comiterea de infracțiuni contra patrimoniului, a anunțat, joi dimineață, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, Daniela Gheorghiescu.

Acțiunea polițiștilor are drept scop probarea activității infracționale a doi bărbați, în vârstă de 27 și respectiv 32 de ani, ambii din localitatea Dărmănești, județul Bacău, bănuiți de comiterea unui furt calificat.

'În fapt, cu privire la cei doi există suspiciunea rezonabilă că la data de 6 noiembrie 2016 ar fi pătruns prin efracție în locuința unei persoane vârstnice din comuna Coșula, județul Botoșani, de unde ar fi sustras peste 7.000 de lei', susține Gheorghiescu.

Potrivit acesteia, polițiștii urmăresc identificarea și ridicarea oricăror mijloace utile în probarea activității infracționale a persoanelor în cauză.

Acțiunea este desfășurată de lucrătorii Serviciului Investigații Criminale și cei ai Secției de Poliție Rurală 8 Flămânzi, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Botoșani.

AGERPRES/ (AS—autor: Cristian Lupașcu, editor: Diana Dumitru, editor online: Anda Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 BREAKING Curtea de Apel și-a declinat competența și a trimis dosarul 10 august spre judecare Tribunalului Bucu…

2 Un imbecil

3 ULTIMA ORĂ Curtea de Apel a decis redeschiderea dosarului 10 august!

4 FOTO Larisa Iordache și iluzia optică

5 Greșește undeva omul ăsta?