Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au ridicat documente din Primăria Timişoara, pentru un abuz în serviciu

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au ridicat documente din Primăria Timişoara, pentru un abuz în serviciu

Poliţişti de la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice al Poliţiei Timiş au ridicat, miercuri, din Primăria Timişoara, mai multe documente într-un dosar deschis in rem pentru un posibil abuz în serviciu.

Surse judiciare au declarat, pentru AGERPRES, că "sunt ridicări de documente într-un dosar in rem întocmit faţă de faptă, pentru abuz în serviciu şi vizează un concurs care s-a desfăşurat în cadrul serviciului spaţii verzi (Horticultura, în timpul actualei administraţii, n.r.). Activitatea este în fază incipientă".

Purtătorul de cuvânt al Primăriei, Bogdan Marta, a declarat presei că sunt efectuate mai multe verificări.

"Noi am pus la dispoziţie toate actele care ni s-au cerut. Nu avem absolut nimic de ascuns. Cooperăm cu anchetatorii. În urmă cu câteva luni, conducerea actuală a Primăriei Municipiului Timişoara a făcut o plângere pentru şapte cazuri de suspiciuni de fraudare a unor concursuri în cadrul PMT în perioada 2018 - 2019. Aşteptăm şi concluziile acelor anchete", a afirmat Marta.

El nu a putut preciza însă dacă ridicările de documente de astăzi vizează respectiva plângere.

"Nu pot să vă spun, este o anchetă în curs. Noi sperăm că este vorba despre acel lucru", a spus Marta.

La începutul lunii aprilie, şi DNA a ridicat documente din Primăria Timişoara, în legătură cu posibile fapte de corupţie. AGERPRES/(A, AS - autor: Otilia Halunga, editor: Irina Poenaru, editor online: Anda Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Scandal online / Denise Rifai contraatacă „sexual”: „Nu vă căutați acum în pantaloni căci nu veți găsi mare lucru!”

2 Alexandra Stan, în centrul unui scandal cu iz moral și sexual!

3 O imagine care va aduce gheață în chiloții multor pesediști...

4 Generalul Coldea, filat și fotografiat pe aeroportul din Geneva și în avion...

5 Simplă speculație de presă?