Poliţistul acuzat de pedofilie, adus la Judecătoria Sectorului 6, unde se va judeca cererea de arestare preventivă

Poliţistul acuzat de pedofilie, adus la Judecătoria Sectorului 6, unde se va judeca cererea de arestare preventivă

Eugen Stan, poliţistul acuzat că ar fi agresat doi copii într-un lift din Capitală, a fost adus, marţi, la Judecătoria Sectorului 6, unde se va judeca cererea procurorilor de emitere a unui mandat de arestare preventivă pe numele acestuia.

Poliţistul a fost adus cu o dubă şi introdus în sediul Judecătoriei Sectorului 6, urmând ca procesul să înceapă în scurt timp. Şedinţa de judecată nu va fi publică.

Eugen Stan a fost reţinut luni de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, el fiind acuzat de săvârşirea a două infracţiuni de agresiune sexuală asupra unor minori.

Potrivit anchetatorilor, în ziua de 5 ianuarie, în intervalul orar 10,10 - 10,55, în incinta unui bloc din sectorul 6 - în lift şi pe palierul etajului 8 - ''inculpatul a pupat-o pe obraji, pe gură şi în zona abdominală şi i-a pus mâna în zonele intime persoanei vătămate, minoră, în vârstă de 5 ani, şi l-a pupat pe obraji pe minorul în vârstă de 9 ani''.

Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, inclusiv cu privire la eventuala implicare a poliţistului în fapte similare. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...