Poliţistul Marian Godină pregăteşte o carte pentru copii, "În misiune cu Marian"

Poliţistul Marian Godină pregăteşte o carte pentru copii, "În misiune cu Marian"

După succesul înregistrat cu volumul “Flash-uri din sens opus”, poliţistul braşovean Marian Godină revine în atenţia cititorilor, de această dată adresându-se celor mici şi dornici de a afla ce înseamnă această meserie şi care sunt regulile de circulaţie.

Poliţistul Marian Godină pregăteşte o carte pentru copii, "În misiune cu Marian"

Marian Godină le explică celor mici ce presupune meseria de poliţist în noua sa carte, „În misiune cu Marian”. Curtea Veche Publishing pregăteşte o nouă carte semnată de carismaticul om al legii, “În misiune cu Marian”, volum ce cuprinde o serie de povestiri simpatice pentru copii, ilustrate cu imagini sugestive şi atractive.

Cartea poate fi comandată începând de astăzi, înainte de data oficială a apariţiei pe piaţă (25 mai) exclusiv online, pe site-ul editurii, www.curteaveche.ro sau la numerele de telefon 021 222 25 36 / 0744 369 721. Toţi cei care se vor număra printre primii care îşi achiziţionează volumul în această perioadă îl vor primi începând cu data de 25 mai cu reducere, autograf şi dedicaţie personalizată.

“În misiune cu Marian. Eu nu-s pitic, am ghiozdanul mare!” îi va ajuta pe micuţi să îşi contureze o percepţie corectă despre meseria de poliţist rutier, prezentându-l pe acesta drept prietenul tuturor, cu precădere al copiilor.

Personajele principale ale cărţii sunt agentul de circulaţie Marian, dar şi Luca, un băieţel de şase ani pasionat de meseria de poliţist. Cei doi se împrietenesc, iar Luca află de la Marian ce responsabilităţi are un poliţist de circulatie, ce este maşina de poliţie, de ce trebuie să purtăm centura de siguranţă, ce înseamnă 112 şi multe alte informaţii utile. Fiindcă toate acestea sunt explicate pe întelesul băieţelului, Marian şi micul său prieten îndeplinesc o misiune specială, iar la finalul cărţii, micii cititori descoperă alături de Luca un lucru important, acela că poliţistul este prietenul copiilor, care îi poate ajuta oricând dau de greu.

Despre motivele care au stat în spatele cărţii în curs de apariţie la Curtea Veche Publishing, Marian Godină scrie pe pagina sa de Facebook:

"Metodele de educare a copiilor sunt destul de învechite. Nu ştiu câtă eficienţă mai are în ziua de azi o listă de reguli de genul "Nu bate mingea pe stradă, Nu traversa prin loc nepermis, Nu traversa prin faţa sau prin spatele autobuzului oprit", mai ales dacă nu sunt ambalate într-un mod captivant pentru copii care să-i facă să nu le perceapă ca pe nişte porunci, ci ca pe nişte povestiri interesante. Am legat o prietenie frumoasă cu Luca, băieţelul isteţ care mi-a repetat mereu că nu-i pitic, are ghiozdanul mare şi astfel el s-a ales cu o educaţie temeinică în domeniul circulaţiei, în timp ce eu a trebuit să-i promit că voi scrie o carte ce îl va avea chiar pe el personaj principal, alături de mine. M-a mai pus să-i promit ceva: că nu voi mai fuma. Aşa că iată-mă acum, nefumător şi în postura de a vă invita ca împreună cu copiii dumneavoastră să-l cunoaşteţi pe simpaticul Luca, iar împreună cu Luca să intraţi în maşina de poliţie, să aflaţi reguli de circulaţie folositoare copiilor, dar şi adulţilor. (...) Atenţie: Cartea nu este recomandată părinţilor care au obiceiul să circule fără centură, pentru că nu vor mai putea face asta după ce le-o vor citi copiilor, aceştia preferând ca tati să aibă bani de jucării, nu de dat pe amenzi."

Prima carte a lui Marian Godină, “Flash-uri din sens opus”, apărută tot la Curtea Veche Publishing, a devenit un bestseller încă înainte de a apărea fizic pe piaţă, în total înregistrând vânzări de peste 40.000 exemplare.

Cartea "În misiune cu Marian. Eu nu-s pitic, am ghiozdanul mare", poate fi precomandată de pe site-ul editurii Curtea Veche în perioada 20-25 mai 2016, comenzile urmând să fie livrate începând cu data de 26 mai. Volumul va putea fi achiziţionat la preţul de 35 de lei.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Țara infracțională România / Două doctorițe au semnat acorduri de recunoaștere a vinovăției pentru divulgarea subiectelor la rezidențiatul din 2021

2 „Atâția sâni am, atâția se văd. Parcă e mai rău să nu ai”

3 Dacă asta nu o fi intoxicare ci realitate?

4 Injecția care rezolvă cea mai mare problemă a bărbaților, în pat. Medicii spun că nu are efecte secundare, iar rezultatul este garantat VIDEO

5 VIDEO Figuranții cu bani ne-au făcut de cacao / Artiștii trupei Coldplay, „extrem de afectați” după fluierăturile de la București la adresa tânărului ro…