Polonia: O persoană a fost ucisă și alte șapte rănite într-un atac cu cuțitul într-un centru comercial

Polonia: O persoană a fost ucisă și alte șapte rănite într-un atac cu cuțitul într-un centru comercial

O femeie a fost ucisă și alte șapte persoane au fost rănite cu cuțitul de un bărbat de 27 de ani, care i-a atacat pe clienții unui centru comercial din orașul polonez Stalowa Wola (sud-est), a anunțat vineri poliția locală, citată de AFP.

Nu se cunosc deocamdată motivele atacului. Agresorul a fost identificat ca fiind Konrad K. ''Bărbatul s-a comportat în mod irațional, lovind în spate'' victimele, potrivit unui comunicat al poliției.

Incidentul a avut loc către ora locală 15,00 (13,00 GMT). Agresorul a fost imobilizat de către clienții centrului comercial și predat poliției.

Poliția a mai spus că bărbatul nu era sub influența alcoolului și că el nu a avut niciodată probleme cu justiția.

''Serviciile abilitate sunt în acțiune. Poliția încearcă să stabilească circumstanțele accidentului și mai ales mobilul agresorului'', a declarat purtătorul de cuvânt al guvernului, Rafal Bochenek, citat de agenția poloneză de presă PAP.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Noi imagini cu ce-au lăsat americanii în Afganistan...

2 VIDEO Stupoare în Rusia! / Cum arată un convoi militar rusesc cu lansatoare Katiușa din anii `40 și camioane din anii `30

3 VIDEO Imagini ca de la răscoala din 1907 în Franța...

4 Un fost șef în CIA explică de ce Moldova ar trebui să se unească cu România

5 „Cine este bărbatul care împingea căruciorul băiatului meu?” / Scrisoarea de adio lăsată de tatăl criminal înainte să-și ucidă fiul