Ponta către Guvern: Considerați că, dacă o faceți mai târziu, rectificarea va fi pozitivă?

Ponta către Guvern: Considerați că, dacă o faceți mai târziu, rectificarea va fi pozitivă?

Fostul premier Victor Ponta, deputat neafiliat, a întrebat Guvernul, în plenul Camerei Deputaților, de ce face mai târziu rectificarea bugetară, care, în opinia sa, ar trebui să fie una negativă.

 Ponta a spus că a dorit să ia cuvântul în prezența premierului Mihai Tudose pentru că a lucrat alături de acest Cabinet în ultimii ani, inclusiv la rectificări bugetare, cel puțin în 2015.

"În acest an nu s-a făcut nicio rectificare bugetară. Dl. Vosganian are dreptate că am trăit și eu destule momente în care lumea vorbea despre cifre fără să le aibă în față. Eu am execuția bugetară pe primele șapte luni, veniturile sunt cu un miliard mai mici decât în 2016, cheltuielile cu 16 miliarde în plus, deci rectificarea ar fi trebuit să fie negativă. Considerați că, dacă o faceți mai târziu, va fi pozitivă sau care ar fi motivul pentru care e prima dată când nu se face rectificare bugetară? În rest vă urez succes, nu spun că vă susțin, că probabil v-a zis Sorin Grindeanu că, dacă vă susțin, aveți o problemă", a afirmat Victor Ponta.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Bianca Drăgușanu, amantă, prostituată, psihopată…” / Daria Radionova l-a dat în fapt pe Alex Bodi!

2 Așa e!

3 Așa o fi?

4 VIDEO Actorul PSD George Ivaşcu, noul Mare Maestru al Marii Loji Naţionale din România

5 Ce avere ar avea în realitate Gigi Becali. Dumitru Dragomir face dezvăluiri