Ponta cere înlocuirea şefilor Jandarmeriei urmăriţi penal: Am văzut poziţia ministrului; e un abuz

Ponta cere înlocuirea şefilor Jandarmeriei urmăriţi penal: Am văzut poziţia ministrului; e un abuz

Pro România cere înlocuirea şefilor Jandarmeriei faţă de care s-a început urmărirea penală în cazul protestului din 10 august, iar această structură trebuie să fie scoasă din bătălia politică, a declarat, luni, liderul formaţiunii, Victor Ponta, subliniind că poziţia ministrului de Interne de a-i menţine în funcţie este un abuz.

"Am văzut decizia luată de procurori de începere a urmăririi penale pentru şefi ai Jandarmeriei şi am văzut şi poziţia ministrului care îi ţine în funcţie. Este cred o jignire şi evident un abuz, dar este o jignire pentru toţi oamenii din Jandarmerie care lucrează în mod corect, care îşi fac datoria în mod corect, care îşi îndeplinesc atribuţiile legale şi care vor fi conduşi în perioada următoare de nişte oameni din Teleorman sau apropiaţi Teleormanului şi care rămân în funcţii doar ca să nu vorbească în faţa procurorilor, să nu spună adevărul despre data de 10 august", a afirmat Victor Ponta, într-o conferinţă de presă.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante