Ponta: Erau 241 de voturi, dar pe fiecare oră mai dispare un pesedist

Ponta: Erau 241 de voturi, dar pe fiecare oră mai dispare un pesedist

Preşedintele Pro România, Victor Ponta, a declarat luni că "în mod normal" erau 241 de parlamentari care ar vota în favoarea moţiunii de cenzură, dar şi-a exprimat nemulţumirea că "la fiecare oră dispare" câte un deputat sau senator PSD.

"Când văd şmenarii de la PSD, lideri de grup, care se ocupă de vândut voturi. Când nu o să văd şmenari şi vânzători şi conserve la PSD, nu o să mai cred (n.r. - că moţiunea este "un blat"). Însă noi am fost toţi aici, suntem toţi 24 aici prezenţi, am mai adus un vot pe care PSD nu putea să îl aducă şi noi vom vota pentru, dar la cum se îmbolnăvesc ei, câte unul la jumătate de oră, mi-e teamă. Noi nu am votat Guvernul ăsta. PSD şi-a mai dat jos guverne. Ăsta e un guvern pus de PSD. Să vină să şi-l dea jos", a afirmat Ponta înainte de începerea şedinţei de plen în care se dezbate moţiunea de cenzură.

Întrebat despre calculul voturilor, Ponta a răspuns: "În mod normal erau 241 de voturi, dar pe fiecare oră mai dispare un pesedist. În ritmul ăsta, până diseară nu mai rămâne decât jumătate de Parlament". AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Niciodată mai mult de o noapte” / Noi amănunte picante despre „intelectuala” lui Reghe

2 Fotografii cu Prodanca goală și cu mâna la „fofo” scăpate pe internet

3 „Am decis să încercăm din nou”

4 „Dacă erai fata mea îți spuneam să îți mai pui o bluză pe tine”

5 VIDEO Priviți ce palat și-a cumpărat fugarul Rizea la Chișinău!