Ponta îl PUPĂ-N CUR pe Viktor Orban pentru afacerile cu RUȘII!

Ponta îl PUPĂ-N CUR pe Viktor Orban pentru afacerile cu RUȘII!

Fraților, ăsta a fost prim-ministrul PSD al României! Acest cretin face acum pe supăratul deși a fost prim-ministru 3 ani și putea face jdemii de contracte pentru Cernavodă, dar n-a făcut! Acum îl pupă-n cur pe Orban pentru contractul cu rușii și dă vina pe tehnocrați pentru Cernavodă! 

Ponta, pe Facebook:

„Bravo Ungaria - bravo Viktor Orban!

Stiu ca o sa fiu linsat de postaci si propagandisti pentru ce am scris mai sus! Dar pentru oamenii care gandesc cu mintea lor prezint si explicatia - si o sa-mi dati dreptate :

1. Romania a semnat inca din Noiembrie 2013 ( la nivel de Prim- Ministru ) Acordul de principiu cu China General Nuclear Power Group pentru construirea reactoarelor 3 si 4 la Cernavoda - 6 miliarde Euro cu finantare INTEGRALA din China/ in 9 Noiembrie 2015 Ministrul Energiei Andrei Gerea finaliza si parafa memorandumul cu firma din China! Dupa care au venit tehnocratii si si-au batut joc de proiect - iar acum sincer nu am sperante mai mari pe Energie cu noul Guvern. Asa ca sa uitam de noi grupuri la Cernavoda.

2. Ungaria si-a negociat in acest timp proiectul nuclear de la Paks cu finantare si tehnologie din Rusia ( piei Satana)! Si acum au primit acordul Comisiei Europene/ se vor apuca de treaba si vor produce energie ieftina pe care o vor vinde ...... ati ghicit : Romaniei!

3. Noi am revenit in 2016 la planul din 2010-11 de distrugere a producatorilor de energie pe carbune : Hunedoara si Oltenia ! Toata Transilvania va fi obliagtoriu alimentata cu energie electrica produsa in Ungaria din tehnologia ruseasca! Super!

Fac pariu ca toti cei care protestau sa nu punem in pericol tara cu cianuri sau gaze de sist acum nu se vor mai strange nici la Cluj nici la Sibiu - prietenul Soros o stii de ce?

Acum imi dati dreptate ca merita felicitati si Ungaria si Viktor Orban?!?! Faptul ca noi murim pe prostia noastra nu e treaba lor ! Iar Propaganda Securista din Romania ( cea care ne injura ca facem proiecte cu China) a mai obtinut o victorie - contra romanilor bineinteles!

Ghinion!

Ps - pe postacii si pe saracii cu duhul care au inteles iar ca "tin cu ungurii" sau "sunt cu rusii" imi permit sa ii sterg / sunt suficiente locuri in Romania unde prostia e apreciata, nu are rost sa se implice pe pagina mea!”

Acum doi ani, pe 18 martie, se declara îngrijorat de relațiile Ungariei cu Rusia
 
 Victor Ponta a declarat, într-o întâlnire avută, marţi, cu reprezentanţi ai presei străine, că poziţia Ungariei faţă de Rusia nu este doar un subiect de îngrijorare pentru România şi ar trebui să reprezinte un subiect de discuţie la nivel european.

„Nu vreau să vorbesc despre un vecin, dar cred că poziția Ungariei față de Rusia nu este doar un motiv de îngrijorare pentru România, ar trebui să fie un subiect de discutat la nivel european", a spus Ponta, citat de Reuters.

Anul trecut, Ungaria a atribuit companiei ruse Rosatom un proiect de construcție a două reactoare nucleare de câte 1.200 MW, finanțat parțial dintr-un credit rusesc, ceea ce a generat critici la adresa faptului că Ungaria este apropiată de Rusia în contextul conflictului din regiune.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”