Ponta, mesaj CIUDAT pe Facebook! Anunță DEZASTRUL pentru PSD?

Ponta, mesaj CIUDAT pe Facebook! Anunță DEZASTRUL pentru PSD?

Victor Ponta a dat acum câteva ore un mesaj ciudat pe contul de Facebook. Care, culmea, n-a fost preluat de Propaganda PSD! Pornind de la prezența lui Cioloș la emisiunea lui Gâdea, fostul șef al PSD spune netam-nesam că s-ar putea ca rezultatul votului să nu fie cel anunțat de sondajele bombastice cu care ne-a bombardat partidul celor trei roze în ultima jumătate de an. Ce știe Ponta oare? 

Textul integral:

„Se pare ca Dl Ciolos chiar a fost ieri intr-o "mocirla" / si dupa acel moment s-a dus seara la emisiune la Antena 3!

Ps - Opinia mea ? Totul a fost o strategie extrem de bine pusa la punct din seria "intalnirea lui Geoana cu Vantu" si "nu sunt lasati romanii din Diaspora sa voteze" - acelasi autor si acelasi beneficiar.
Victimizarea lui Ciolos la Antena 3 este ultimul "glont" al Sistemului / acest "cadou" primit cu 5 zile inainte de Alegeri trebuie sa schimbe iar vointa publica prin activarea celor care sunt "Contra" / sau sa dea o explicatie fraudei de la numarare si rezultattului care va contrazice sondajele de opinie / daca le reuseste din nou manipularea atunci ne meritam toti soarta!”



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”