Ponta: Nu e vina mea că în opoziție sunt doar niște holograme

Ponta: Nu e vina mea că în opoziție sunt doar niște holograme

Premierul Victor Ponta a susținut, luni seara, că în opoziție sunt "doar niște holograme", afirmând că singurul adversar puternic pentru PSD este Traian Băsescu.

Întrebat la România TV de ce consideră că Băsescu e singurul capabil să facă opoziție, Ponta a replicat : "Chemați-l să vedeți câtă audiență face, chemați-o, nu știu, pe doamna Gorghiu, sau pe domnul Blaga, sau pe domnul Predoiu, nu se uită nimeni la ei... În sensul ăsta am spus eu, ieri, să fim conștienți că noi, din punct de vedere politic, pe scena politică avem un adversar puternic; ceilalți sunt așa... niște fantome... unii șefi pe guverne fantomă, niște fantome care, sigur, așteaptă să-i aducă altcineva la guvernare, dar, politic, deocamdată, eu nu văd decât un singur adversar puternic. Sigur ca nu-mi place chestia asta, după atâția ani, după votul din 2012, dar nu e vina mea că în opoziție sunt doar niște holograme, nu sunt oameni... Domnul Blaga, sigur, e un politician vechi, dar nu e neapărat ..(...) Ceilalți sunt niște marionete și atât!"

În discursul rostit duminică la Congresul PSD, Ponta a afirmat că, politic , PSD are în continuare ca singur adversar "tot pe Traian Basescu".

"Dincolo de faptul că acum culege ceea ce a semănat, este singurul care are până la urma capacitatea în bătălia politică să se lupte cu noi, dar, așa cum l-am batut de fiecare dată din 2012 încoace, cred că putem să o facem și în continuare", le-a spus Ponta delegaților la Congres. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 El este masonul crescut la sân de servicii, pe cale să-l îngroape pe Coldea...

2 Generalul rus Vadim Șamarin, adjunctul lui Gherasimov, a fost reținut

3 „Regele este prea plictisitor în pat”

4 O avea chiloți pe ea?

5 SF curat...