Ponta nu se întoarce în PSD

Ponta nu se întoarce în PSD

Liderul Pro România, Victor Ponta, a declarat, marți, pentru G4Media.ro că mai mulți pesediști l-au contactat deja pentru a-i cere să se întoarcă în partid, dar susține că i-a refuzat catgoric. Precizările vin în contextul în care au apărut speculații că Victor Ponta negociază cu PSD funcția de președinte al Camerei Deputaților și că ar fi interesat să revină în partid și să preia conducerea, scrie G4Media .

 
”În nici un caz, sută la sută. Mi-au cerut deja, au fost mulți pesediști care m-au cătuat ieri și mi-au cerut să mă întorc. Răspunsul meu a fost categoric și fără nici o rezervă NU”, a declarat Ponta pentru G4Media.ro.

Liderul Pro România susține că nu negociază cu PSD funcția de președinte al Camerei Deputaților.

”Noi cei de la Pro România am primit și noi un mesaj clar duminică de la alegători și nu dorim să-l încălcăm. Nici nu ne întoarcem în PSD, nici nu votăm candidatul PSD la Camera Deputaților sau alte proiecte ale lor, dar nici nu vom vota un candidat PNL la Camera Deputaților. Noi mergem pe drumul nostru și nu ne abatem de la el”, a mai spus Ponta.

Potrivit surselor G4Media.ro, Marian Ciolacu și Florin Iordache se luptă din partea PSD pentru șefia Camerei. De la liberali, Raluca Turcan și Ionuț Stroe ar fi interesați de funcție. Pro România l-ar susține pe Sorin Câmpeanu pentru a treia poziți în stat.

 
 


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”