Ponta: „O demisie în alb este un fapt ilegal, înseamnă că îi șantajezi pe membrii Guvernului”

Ponta: „O demisie în alb este un fapt ilegal, înseamnă că îi șantajezi pe membrii Guvernului”

Existența unor demisii în alb pentru miniștrii este un fapt ilegal, consideră fostul premier Victor Ponta, deputat PSD.

Întrebat cum vede faptul că miniștrii Guvernului Grindeanu și-au depus demisiile în alb la partid, Ponta a spus: "Cred că e ilegal. Eu n-am cerut în viața mea niciunui ministru nicio demisie în alb. În primul rând că mi-am respectat colegii și în al doilea rând cred că e ilegal, că înseamnă că-i șantajezi", a declarat Ponta, la Palatul Parlamentului.

El a reafirmat că susține actualul Guvern și că nu se impune schimbarea acestuia.

"Cum să schimbi după șase luni un Guvern? Ce a făcut domnul Grindeanu așa de rău că trebuie să-l schimbăm noi? Văd că nu-l schimbă strada, că nu-l mai schimbă Iohannis, îl schimbăm noi? Haideți să fim serioși! Eu cred că Guvernul trebuie să-și continue activitatea, dacă sunt miniștri care nu și-au făcut treaba, să-i schimbe pe aceia", a afirmat fostul lider al PSD.


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”