Ponta, postare INCENDIARĂ despre Dragnea și TelDrum! Spune, încă o dată, de ce a fost chemat la DNA

Ponta, postare INCENDIARĂ despre Dragnea și TelDrum! Spune, încă o dată, de ce a fost chemat la DNA

După ce Dragnea, care e căcat pe el și și-a pierdut orice urmă de luciditate, l-a făcut turnător la RTV, Ponta îi dă replica pe Facebook. Apropo, Dragnea nici nu știe, țărănușul flaușat, că e îngropat în căcat. De fapt, asta îi spune și Ponta: distracția s-a terminat...

Postarea lui Ponta:

„Liviu Dragnea minte cu nerusinare - la fel si slugile lui din politica sau din presa platite cu bani publici. Dosarul in care am fost audiat are numar de inregistrare din 2014!!! Este clar - 2014!?!?!?

Am fost chestionat in calitate de martor ( nu denuntator) despre modul in care am semnat eu o Hotarare de Guvern din 2013! Afacerile lui Dragnea cu Teldrum sunt problema lui si nu a mea sau a lui Grindeanu!

Nu am depus niciodata un denunt penal contra lui Dragnea sau a oricuialtcuiva din PSD! Niciodata!

Daca Dragnea a comis fapte penale cu TELDRUM sa raspunda pentru ele / faptul ca da vina in mod mincinos pe altii arata doar cat este de speriat si cat de vinovat se stie!

Liviu - minciuna si hotia au (pana la urma) picioare scurte! Si protectia pe care ai avut-o pana acum de la "Sistem" nu o sa tina la nesfarsit!”


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…