Ponta, PRINCIPALUL VECTOR pro-RUS din România! Pesediștii transmit sute de mesaje de URĂ anti-UE pe Facebook-ul lui!

Ponta, PRINCIPALUL VECTOR pro-RUS din România! Pesediștii transmit sute de mesaje de URĂ anti-UE pe Facebook-ul lui!

Penalul României a ajuns, în plină campanie electorală, principalul vector pro-rus din România! După ce a postat fără jenă texte în care critica actuala conducere a statului pentru alocarea de fonduri pentru armată și apoi saluta alegerea în Bulgaria și Moldova a doi președinți pro-ruși, continuă cu mesaje la fel de toxice. Mai mult, pentru prima oară, a început să și modereze anumite discuții, amplificând această ură! Pe care actuala conducere oficială a PSD nu o neagă, dimpotrivă, o încurajează. Mai nou, și paginile unor primari PSD s-au umplut de mesaje anti-UE, anti-SUA și anti-NATO!

Redăm mai jos doar câteva dintre comentarii și aprecieri. Repetăm, sunt cu sutele:

Anca Bogdan Pai suntem incercuiti din proprie prostie....sau slugarnicie fata de vest. Tratam restul lumii ca si cum ar fi dusmanul de clasa....ca sa multumim. UE si SUA care drept urmare ne~au luat controlul tarii....in loc sa fim cu toti si cu niciunul si sa ii jucam noi pe ei....pt ca Romania e punct strategic pe harta...dar noi ne vindem aiurea....pt comisioane si salarii la Bruxelles.

Liliana Agapie Bravo Anca !

Fasola Vasile Subscriu

Georgeta Dorian Felicitari pentru comentariu...!

 Vlad Ioan Mitu Intr-adevar o mare vina domnule Ponta o au si conducatorii nostrii pentru lipsa de implicare totusi ceea ce ma ingrijoreaza este faptul ca m oldovenii nu pot gandi pentru ei, sa se ganseca la viitotul lor si la ce ii asteapta mai departe. Moldovenii sunt sub influenta rusa de atata timp si acolo este o saracie ingrozitoare, oamenii nu au ce manca si sunt aproape de limita suprveturii, este o tara unde incultura, lipsa de inforatie fac ordinea, sansele pentru pentru tineri sunt minime, unde Biserca domina si a indemnat populatia sa nu voteze cu candidata pro Europa pentru ca este femeie su nu are copii (cat de dezstator si medieval). Domnule Ponta oamenii trebuie sa invete sa isi mai foloseasca ca sa nu ruginseasca la un moemnt dat si creieul, cum poti sa triaesti la limita sarcieie sub influenta rusa de atata timp si sa vrei pe aceeasi linie? Nu spun ca U.E. este perfect nici pe departe, din contra (din pacate acesta alainta sa dovedit in timp si pe masura ce trece timpul si arata tot mai mult ca sunt un grup de interese pentru baietii desptepti care i-au decizii care sa avatajeze grupul lorde interse) dar de departe nu conta in rpimul rand U.E., in rpimul rand era vorba de catre occidentalizare, de catre europenizare, de catre deschidere catre lumea civilizata, o deschidere catre o alta civilizatie, mentalitate sau stil de viata, o deschidere catre democratie, spre vest, asta contra enorm, ca se descigidea spre Europa. Oamenii trebuie sa si gandesca la un moment dat, vezi ca iti este rau si isisti lmai depsrte tot in rau....... Cat despre Iohannis are alte treburi prcum vacante, deoscratii, discursuri popuilist, vacante, discrusri populiste, decosratii si tot asa iar Ciolos ne demostreaza ca este un domn civilizat si manierat care nu trece pe rosu si sta la coada, adica aveti pretentii de la ei?

Ani Kasa D-le Vlad Ioan Mitu,va mirati,ca moldovenii sunt saraci,datorita rusilor si tot alaturi de ei vor sa fie,prin alegerea facuta duminica.Oare noi romanii suntem mai intelepti ?Noi facem parte din U.E.si ce am cistigat?La noi salarii si pensii au numai cei care si-au facut propriile legi favorabile,precum magistratii,parlamentarii,guvernantii si presedintele.Astia au salarii si pensii aliniate,la cele din vest(uneori,chiar mai mari)iar restul poporului are aliniate la vest numai preturile, pe care le platim la utilitati,ca mincarea acolo este mai ieftina,ca la noi.

Ani Kasa P.S.Pentrun asta,tineri "frumosi"si liberi nu au iesit , nici nu ies in strada si nici nu se revolta.

Dan Manolache Este foarte adevarat, iar daca nu ar fi de plans am putea sa radem de impostorii care stau pe fotoliile de guvernanti ! Cativa papusari fac ca marionetele de pe fotoliile guvernamentale sa decida asupra destinelor tari si ale noastre, cea ce este in neconcordanta cu spiritul liber al acestui popor ! Pe data de 11 Decembrie , poporul trebuie sa-si ia destinele in maini proprii la alegerile parlamentare, forul suprem care decide asupra destinelor tarii si al nostru ca cetateni, prinParlamentul, care trebuie sa fie emanatia votului romanilor !...:)

Rusu Ioan D-le V. Ponta, chiar nu s-a inteles ca lumea s-a saturat de joaca de-a razboiul..., ca vrea liniste si pace cu toti vecinii, Dvs. nu, dar ceilalti au exportat in Moldova samanta de discordie intre oameni, nu s-a tinut cont ca peste 50 ani a fost Repoblica Sovietica Socialista Moldoveneasca, ca acolo traiesc multe familii mixte rusi cu moldoveni, ca politica noastra in aceasta directie a fost sa-i facem sa se urasca intre ei, ceea ce nu a tinut , si nici la noi nu o sa mai tina mult cu politica asta de invrajbire intre oameni.Ce au facut rusii cu romaniii moldoveni este de neuitat asa cum si romanii au facut acte de razbunare de neuitat, dar religia noastra crestina ne indeamna la iertare, Au trecut generatii, lumea s-a schimbat. Ne-am luat dupa americani si ne-am facut singuri un vecin mare de la rasarit ca principalul nostru inamic.Ce-am cautat asta gasim.Toti cei care au fost la conducere au fost vaccinati cu aceasta psihoza...Iata cand si americanilor le-a venit mintea la cap , noi am ramas cu "pantalonii jos"....Ca sunt guri otravite care ar dori ca " rusii sa crape"nu este nici o noutate, dar ca sa te lasi dus de nas de acestia inseamna ca nu avem chiar deloc cultura politica, incompetenta se observa la nivelul tuturor structurilor, lipsa de demnitate si slugarnicie caracterizeaza pe multi. Imnul nostru national se adreseaza la pereti....nu vad pe aici prea multi romani care sa se destepte. O vorba inteleapta din batrani spune ,,,,Cu vecinul sa nu te certi daca vrei sa ai liniste in casa.... nu sa-l inviti la masa dar sa lasi loc de "buna ziua" se poate.

Paul Grigore Nimeni nu spune ca trebuia sa ne amestecam in campania electorala din Moldova de peste Prut,dar trebuia sa se continuie actiunile anterioare de apropiere menite sa convinga pe fratii nostri ca le suntem alaturi ca adevarati frati de sange.Si tocmai asta nu au facut iohanistii iar rezultatul nu s-a lasat asteptat.Granita geopolitica a Rusiei este acum la Prut.Poate ca asta au dorit si europenii si americanii care in cor ne-au "sfatuit" sa nu intervenim in campania electorala a basarabenilor,iar noi servili i-am ascultat.De fapt,fiind entitati statale diferite, nici n-ar fi trebuit sa intervenim in campanie, insa aveam obligatia nationala si morala s-o facem inainte,cum bine a zis si a facut cu succes Dl Ponta cat timp a fost premier.Din pacate cei care l-au urmat nu au simtit romaneste si n-au nici o apasare pentru asta.

Laurentiu Mihai Domnule Ponta eu unul sut Roman si asa vreau sa mor dar o intrebare am si eu,cumva nea facut mai mult bine America decat Rusia sau ne ajuta uni mai mult decat alti? vream sa stiu daca o colaborare cu Rusia e mai rea decat cea cu America .Cred ca o colaborare buna cu Rusia nu aducea nimic rau Romaniei,sa cred ca Ungaria ,Bulgaria si alti de pe langa noi sunt mai fraieri?

Marius Cazacu Lasati asa Domnule Ponta , mai bine un putinism declarat si sanatos decat neostalinism ca la noi in numele democratiei ! Nu a spus chiar amasadorul american democrat (fie-le numele blestemat) ca Moldova are propria ei istorie ?!

Krmen Cornateanu Si pentru ROMANIA, cand ?
Eu ma bucur ca nu a castigat $oro$ cu "democratia" lui de balta..
Si ma bucur ca acelasi individ numit mai sus isi da in petec in SUA impotriva presedintelui ales ca sa fie luat pe sus asa cum merita , judecat si (sper) incarc...See More

Ingerashu Ingeras Eu nu inteleg ce tot atat ne agitam noi cu unirea cand chiar ei moldovenii nu o vor!!!

Iuliu Bretter Neo-fanariotii de la Bucuresti impreuna cu licuriciul care ne-a spus ca Moldova nu este Romania si-au dat mana de la mana pentru acest rezultat.Sunt de fapt aceeasi oameni care in 2012 au pus umarul ca in romania sa fie mentinut un regim represiv si antinational in pofida unui vot popular covarsitor.

Alin-Cristian Constantinescu Clar este că acest președinte nu a făcut nimic . Vorbește împrăștiat, numai pe lângă CONSTITUTIE , nu are o cale , o viziune despre noi. Măi omule încotro ne duci? Nu vezi ca ești deja cu oistea în gard ? Nu vrem demitere , pușcării , vrem normalitate.

Silviu Dragomir Păi ce făcem,, răspundem acum jartelei de Gorghiu?Nu , fiecare cum își așterne așa să doarmă,important este să nu dăm satisfacție la toți limbuții să și creadă ce vorbesc!

Mihai Manole Imi pare rău dle Ponta ca postezi poze cu porcul sovietic dondon. Credeam ca ai mai multa minte.

Victor Ponta Stimate Domn - cel despre care vorbiti tocmai a fost ales de dvs ( nu de mine) Presedinte!

Alin Alecu Victor Ponta , obiectiv și coerent ca de fiecare data

Marian Monopol Daniel Polifrone, "Despre ce înseamnă pentru România alegerile de azi din Moldova și Bulgaria o sa prezint maine analiza mea proprie! Si din pacate nu va fi pozitiva pentru noi." De aici reiese clar cât de bucuros este. Dar nu pot avea pretenții de la un spălat pe creier ca tine, care sigur va vota cu una care se lasă filmata mințind un copil ca să îi deschidă ușa. Dacă nu ești plătit pentru mesajul asta, dai dovada de o prostie incredibilă.

Ana Pop RUȘINE DL MANOLE! Sa credem ca trăiți intre. PORCI?POPORUL A ȘTIUT SA DISCEARNĂ!

Amelia Preda Domnule lector universitar, modul în care vă exprimați nu vă face cinste! Eu chiar cred că dvs. aveți mai multă minte decât postacii care intră pe pagina domnului Victor Ponta.

Ghiorghe Radu Mihai Ponta e ok,,nu te mai lasă manipulat de PNL

Ghiorghe Radu Mihai Nu fac nici un mișto,, chiar îmi place de el

Hirlav Petrica mai manole este cineva care sa va depasessca,,,,, in inteligenta ,,,,, voi sinteti culme desteptaciuni,,,,, curios,,, numai ca , nu sinteti intelesi ,,, si prostii nu va vor ,,, asai bre,, !?

Ghiorghe Radu Mihai Eu gândesc mult mai bine ca tine,,,care nu vezi cum era pe vremea lu Ponta si cum e acum. Regret,dar esti fff manipulat

Bebi Gordo Apostol Bine ma inteligentule, oamenii l_au vota așa porc cum spui tu ca este, bine că nu-i vaca

Ghiorghe Radu Mihai Mai colegule,eu cred că tu ai inventat apa calda si creionul,prea le știi pe toate

Ghiorghe Radu Mihai Pai tu ai început. Dacă tu te iei după internet,,,regret pt tine. Sincere regrete pt gândirea ta Marian Mai

Sofia Bociort Și ce să facem? Ne facem că nu există sau ne întrebăm de ce se întâmplă ce se întâmplă?

Ghiorghe Radu Mihai Faci parte din generația TINERILOR FRSIERITI DE NET. Regret că îți zic,dar eu trăiesc real,nu virtual








Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu