Ponta spune că Dragnea și-a negociat fuga în Israel

Ponta spune că Dragnea și-a negociat fuga în Israel

Liderul Pro România, Victor Ponta, susține că prin vizitele în Israel, Liviu Dragnea a încercat să negocieze în așa fel încât, la nevoie, să fugă în Israel și să nu fie extrădat.

„Eu cred că Liviu Dragnea și-a negociat ca, la nevoie, să poată fugi în Israel și să nu fie extrădat (...) Eu nu cred că el are o înțelegere cu statul Israel, are cu... apropo, ne-am mutat ambasada la Ierusalim? Nu! Deci le-a dat țeapă și la ăia. El a zis că vrea să se vadă cu Trump, dacă vine în Israel. Când a aflat că nu mai vine Trump, că vine fiica, a zis că se vede și cu fiica, să-i spună cât de mult îl iubește pe tati. Când a ajuns acolo i s-a spus că nu e pe listă. A început să zică: cum, eu care... și apoi s-a întors.

Când vorbim de Romgaz, de Hidroelectrica, de alte companii strategice a încercat să o treacă prin Parlament, dar CCR i-a dat-o înapoi. Oricine va semna pentru acel Fond Suveran intră la pușcărie”, a declarat Victor Ponta, la România 9.


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

3 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

4 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

5 Foarte interesante amănunte...