Ponta spune că ia în calcul posibilitatea de a nu mai candida pentru șefia PSD

Ponta spune că ia în calcul posibilitatea de a nu mai candida pentru șefia PSD

Premierul Victor Ponta spune că ia în calcul varianta de a nu-și depune candidatura pentru șefia PSD la Congresul din martie și că îl va sprijini "din toată inima" pe acel social-democrat care va reuși să construiască un nou proiect politic pentru PSD.

"Dacă e cineva care poate să conducă echipa la un nou proiect pentru partid și pentru țară, îl voi sprijini cu toată inima", a declarat Victor Ponta, vineri, la Obiectiv.info.

Referitor la profilul viitorului președinte al PSD, premierul a afirmat că, în viziunea sa, se încadrează "oricine va reuși să construiască un nou proiect, așa cum eu am reușit în 2010, iar în 2010, cu o săptămână înainte de Congres, nici nu eram candidat".

Întrebat dacă ia în calcul varianta de a nu mai candida pentru șefia PSD, acesta a replicat: "Bineînțeles, pentru că am mentalitatea pe care am avut-o întotdeauna, nu mi-am schimbat-o în acești ani. Prefer să fiu într-o echipă care câștigă, decât să fiu căpitanul echipei care pierde".

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Încă o dovadă a „corectitudinii” occidentale... Ți se face scârbă când citești așa ceva...

2 Sisteme de apărare aeriană din Crimeea ar fi fost lovite cu rachete ATACMS

3 Anumiți „grei” din intelligence beneficiază de o protecție specială, care îi face imuni?

4 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

5 Surprinzătorul nume ales de Polonia pentru avioanele lor F-35 / Imagini în premieră din SUA cu primul F-35 polonez, aproape finalizat