Ponta: Tătaru se comportă ca Orban - nu a acordat prima promisă lucrătorilor de la Ambulanţă

Ponta: Tătaru se comportă ca Orban - nu a acordat prima promisă lucrătorilor de la Ambulanţă

Preşedintele Pro România, Victor Ponta, a declarat, miercuri, că ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a început să se comporte "la fel" ca premierul Ludovic Orban, deoarece nu a acordat prima promisă lucrătorilor de la Ambulanţă, deşi aceştia au fost "în prima linie" a luptei cu pandemia de COVID-19.

"Nelu Tătaru a început să se comporte la fel ca Ludovic Orban - nu a acordat prima promisă (chiar de preşedintele Iohannis) lucrătorilor de la Ambulanţă - deşi aceştia au fost în prima linie a luptei cu pandemia de COVID-19. Tătaru - dă banii oamenilor de la Ambulanţă! Nu te comporta ca Orban - ca să nu plăteşti cum va plăti Orban! Pro România va promova o propunere de lege în Parlament pentru acordarea acestor drepturi - dar corect este ca Guvernul să acţioneze acum", a scris Ponta, pe Facebook.

Federaţia Naţională Sindicală "Ambulanţa" din România organizează, miercuri, în intervalul orar 10,00 - 12,00, un protest pe fondul nemulţumirilor generate de amânarea proiectelor cu impact asupra personalului şi organizării serviciilor de ambulanţă.
AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Dobitocul ăsta prezintă știri la Antena 3! / Citiți și voi ce personaje adăpostește cloaca lui Voiculescu!

2 Așa o fi?

3 Cuplu de sătmăreni ucis cu brutalitate. Suspectul a violat soţia şi apoi i-a omorât pe cei doi soţi

4 Fiul lui Sile Cămătaru, la un pas de închisoare din cauza Giorgianei, fosta iubită. Ordin încălcat

5 Tânără care a făcut armata în Marina americană, găsită moartă într-o pădure din Rusia