PORCĂRIE! Albirea lui Tobă, bazată pe MINCIUNĂ!

Cineva minte in privinta competentelor lui Petre Toba: Ori fostul ministru, ori comisia care a decis ca nu a plagiat. Una dintre justificarile principale ale comisiei care a decis ca Petre Toba nu a plagiat este ca ministrul demisionar nu este specialist in scrierea pe computer, dar aceasta afirmatie este contrazisa chiar de CV-ul lui Toba de pe site-ul oficial al Ministerului Afacerilor Interne.

La capitolul „Competenţe şi aptitudini de utilizare a calculatorului” din CV se mentioneaza „O bună utilizare a instrumentelor Microsoft Office (Word, Excel, Power Point, Acces, Outlook, InfoPath) Internet, lucrul cu bazele de date”.

CV-ul lui Petre Tobă

In mod normal oricine utilizeaza bine instrumentele Office mentionate in CV poate redacta texte, realiza tabele si prezentari si structura diferite seturi de date.

Cei trei experti din comisie insa de alta parere.

"Comisia de lucru a remarcat faptul ca persoanele care au formulat sesizarea au manifestat malitiozitate, incercand sa induca ideea ca domnul Petre Toba nu ar cunoaste sensul cuvantului 'Apud'. In realitate insa, la redactarea unei teze de doctorat de peste 400 de pagini, pot aparea o serie de inadvertente dactilografice insignifiante, cum este si cazul de fata, generate in principal de volumul mare de informatie si de faptul ca autorul nu este specializat in tehnica scrierii la computer, asa cum rezulta din CV-ul personal postat pe Internet", se spune in motivarea comisiei, citata de ziare.com.

Comisia de specialitate din cadrul CNATDCU a anuntat vineri ca a stabilit ca Petre Toba nu a plagiat, propunerea specialistilor fiind de pastrare a titlului de doctor.

Comisia care l-a exonerat pe Toba de acuzatia de plagiat e compusa din Marin Claudiu Tupulan, Veronica Mihalache si Cristian Nita.

Decizia nu este definitiva, urmand a fi trimisa consiliului general al Consiliul Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare (CNATDCU).

Galerie foto și documenteTrimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Dumitru Buzatu, în CEX-ul PSD: „Coronavirusul nu există” / Către liderii social-democrați: „Oricum, sunteți toți…

2 Senatorul PSD Robert Cazanciuc: Primul furt nu se pune. Hoțul care aduce banii înapoi sa fie iertat

3 VIDEO Această formă de viață se numește Codruța Cerva, vedetă la Cocina TV și lider al trepanaților din Piață

4 DOCUMENTE Mugur Mihăescu „Garcea” a fost recrutat de Securitate pentru a-și turna colegii din familii de milit…

5 Medic chirurg din Cluj, director de spital: Deschideți toate serviciile medicale și testați toți pacienții, e …