Porcia îngroapă România!/Soțul unei deputate PSD de Giurgiu, pus șef la cea mai importantă Regională a CNAIR

Porcia îngroapă România!/Soțul unei deputate PSD de Giurgiu, pus șef la cea mai importantă Regională a CNAIR

Inginerul mecanic Augustin Dinu, soțul deputatei PSD de Giurgiu Elena Dinu a fost ,,uns” oficial, director general al DRDP București, cea mai importantă Regională a CNAIR, dezvăluie economedia.ro .

Concursul cu unic candidat la o secție a nou înființatei DRDP Buzău, lipsa promovării interne din cadrul DRDP București și perioada foarte scurtă între anunțarea concursului și numirea la conducerea DRDP București par să arate că numirea este politică nu pe competențe și stabilită cu mai mult timp în urmă. Numirile în aceste poziții de conducere se fac exclusiv cu acordul ministrului Transporturilor. Fostul șef al DRDP București, inginerul de căi ferate drumuri și poduri (CFDP) Cătălin Șomode, și-a dat demisia din CNAIR luna trecută. Numirea la conducerea CNAIR – DRDP București s-a făcut luni, 16 mai, în prima zi de după încetarea contractului de muncă al fostului șef, Cătălin Șomode. Despre acest concurs care pare ,,cu dedicație” atât ministrul Grindeanu cât și șeful CNAIR Cristian Pistol au refuzat să ofere explicații.

,,Numirea domnului DINU DANIEL AUGUSTIN pe o perioadă de determinată de 4 luni în funcția de Director General Regional în cadrul DRDP București” – Hotărârea Consiliului de Administrație al CNAIR.

Un alt semn de întrebare în legătură cu acest concurs este anunțul oficial al CNAIR care, la înființarea DRDP Buzău, dădea asigurări că nu vor fi costuri suplimentare pentru că personalul va fi preluat de la alte Regionale: „Precizăm că înființarea DRDP Buzău nu presupune costuri financiare suplimentare pentru CNAIR, având în vedere faptul că resursa umană necesară desfășurării activității este asigurată din personalul existent la nivelul celor 4 secții de drumuri naționale din componență și din posturile vacante transferate de la CNAIR Central, DRDP București, Constanța și Iași.”

Acesta este soțul Elenei Dinu, deputat PSD de Giurgiu despre care presa a scris, în mod repetat, că face parte din cercul de influență al altui politician giurgiuvean din formațiunea social-democrată, Niculae Bădălău, în prezent vicepreședinte al Curții de Conturi.

Elena Dinu este parlamentar din 2016, în cursul mandatului anterior soțul ei devenind, în 2017, director al altei Regionale CNAIR – cea din București, post din care a fost schimbat în 2019. În postări de pe Facebook din 2020, Dinu poate fi văzut participând la un eveniment electoral al PSD Giurgiu, îmbrăcat fiind într-un tricou cu însemnele acestui partid. Sotii Dinu Daniel Augustin Dinu (al doilea din dreapta spre stânga), în campanie pentru PSD. În mijloc, soția sa, deputat din partea acestui partid între 2016 și 2024 Sursa: Facebook

Consiliul de Administrație al CNAIR a decis tot luni, numirea lui Vizan Florin în funcția de Drirector Regional DRDP Constanța. Și luna trecută, foști directori au fost înlocuiți cu oameni de partid.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ucrainenii și-au demonstrat din nou superioritatea, au găsit călcîiul lui Ahile al rușilor”

2 ULTIMA ORĂ S-a instalat panica? Rusia şi-a mutat avioanele şi elicopterele din Crimeea!

3 Șeful tătarilor din Crimeea după „sabotaje”: „Podul de peste strâmtoarea Kerci este foarte jignit că trebuie să stea la coadă”

4 ULTIMA ORĂ Conducerea rusă a Crimeei a părăsit peninsula în urma unui apel venit de la Moscova

5 Rușii pregătesc măcelul? / Transporturi uriașe de rachete și sisteme S-300 către Ucraina