Poșta Română a cumpărat servicii pentru dezvoltarea rețelei sale de comunicații electronice

Poșta Română a cumpărat servicii pentru dezvoltarea rețelei sale de comunicații electronice

Compania Națională Poșta Română SA a achiziționat de la Nextgen Communication SRL servicii de telecomunicații pentru optimizarea și dezvoltarea rețelei sale de comunicații electronice, potrivit unui anunț publicat pe 20 august în SEAP.

Anunțul implică încheierea unui acord-cadru. În acest sens, Poșta Română a atribuit pe 5 august, printr-o procedură de licitație deschisă, un contract societății Nextgen Communication SRL. Criteriul de atribuire a fost prețul cel mai scăzut.

Valoarea totală finală a contractului este de 10.047.192,21 de lei, fără TVA. Principalele modalități de finanțare sunt reprezentate de surse proprii ale Poștei Române, iar durata contractului este de 36 de luni de la data atribuirii sale.

Conform anunțului, Poșta Română a dorit "să achiziționeze servicii de comunicații, prin intermediul unui sistem integrat propriu de comunicații, care să reducă efortul financiar al companiei și să amortizeze costurile acesteia într-un ritm accelerat".

Obiectivele Poștei Române prin această achiziție sunt: implementarea unei infrastructuri de comunicație omogene și redundante; eficientizarea derulării operațiunilor comerciale în locațiile companiei; îndeplinirea atribuțiilor operative ale tuturor structurilor operaționale care au acces la sistem; implementarea și administrarea eficientă a infrastructurii integrate pentru utilizatorii finali; asigurarea unui nivel maxim de securitate, fiabilitate și disponibilitate a sistemului integrat, se mai arată în anunțul citat.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Interlopul Cătălin Mavrichie, asasinul lui „Caiac”, va fi eliberat condiționat după 13 ani de detenție

2 Cum își amenințau victimele interlopii Kiss și Gumi / Amănunte terifiante

3 Scandalul banilor furați de securiști ia amploare / Dezvăluirile istoricului Mădălin Hodor

4 Român prins după zece ani, graţie unui hamburger lăsat la locul faptei. A fost depistat cu ajutorul probei ADN

5 VIDEO „Niciodată mai mult de o noapte” / Noi amănunte picante despre „intelectuala” lui Reghe