Poșta Română a cumpărat servicii pentru dezvoltarea rețelei sale de comunicații electronice

Compania Națională Poșta Română SA a achiziționat de la Nextgen Communication SRL servicii de telecomunicații pentru optimizarea și dezvoltarea rețelei sale de comunicații electronice, potrivit unui anunț publicat pe 20 august în SEAP.

Anunțul implică încheierea unui acord-cadru. În acest sens, Poșta Română a atribuit pe 5 august, printr-o procedură de licitație deschisă, un contract societății Nextgen Communication SRL. Criteriul de atribuire a fost prețul cel mai scăzut.

Valoarea totală finală a contractului este de 10.047.192,21 de lei, fără TVA. Principalele modalități de finanțare sunt reprezentate de surse proprii ale Poștei Române, iar durata contractului este de 36 de luni de la data atribuirii sale.

Conform anunțului, Poșta Română a dorit "să achiziționeze servicii de comunicații, prin intermediul unui sistem integrat propriu de comunicații, care să reducă efortul financiar al companiei și să amortizeze costurile acesteia într-un ritm accelerat".

Obiectivele Poștei Române prin această achiziție sunt: implementarea unei infrastructuri de comunicație omogene și redundante; eficientizarea derulării operațiunilor comerciale în locațiile companiei; îndeplinirea atribuțiilor operative ale tuturor structurilor operaționale care au acces la sistem; implementarea și administrarea eficientă a infrastructurii integrate pentru utilizatorii finali; asigurarea unui nivel maxim de securitate, fiabilitate și disponibilitate a sistemului integrat, se mai arată în anunțul citat.

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Se conturează posibilitatea scoaterii PSD în afara legii! Urmează noi dezvăluiri! PSD a acționat ca un grup in…

2 Informație / Dragnea va fi propus pentru reținere într-un nou dosar! Posibil și țiitoarea, dar și alți câțiva co…

3 ULTIMA ORĂ Standard&Poor’s reconfirmă ratingul României la BBB- / A-3 / Lovitură grea pentru Ciuma Roșie, care cân…

4 Asta pare servită de servicii / Un consilier al vicelui ASF, vărul lui Dragnea, a fost fotografiat și înregistra…

5 VIDEO „Mă piș pe legitimația ta” / Reacţia vulgară a unui „profesor universitar“ atunci când este rugat să poart…

recomandări

Te ia DNA: Catalin Chereches

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Ce se întâmplă când pui un GoPro pe placa de surfing