Poştaş atacat de un câine de luptă, în apropiere de Mitropolie

Poştaş atacat de un câine de luptă, în apropiere de Mitropolie

Postaş atacat de un câine

Evenimentul neplăcut s-a petrecut luni, când Iulian Berariu, lucrător în cadrul Oficiului Judeţean de Poştă Iaşi de 18 ani, se afla într-o zonă de case situată în spatele Mitropoliei, scrie ziaruldeiasi.ro.

"Domnul Berariu era în timpul programului în momentul incidentului. Nu este un caz singular, poştaşii sunt atacaţi de câini, şi nu mă refer doar la câinii comunitari, chiar şi câini din curţile oamenilor. Dar acum este inimaginabil ce s-a putut întâmpla. Acel câine, o corcitură între pitbull şi rotweiller din câte am înţeles, a sărit peste poartă şi l-a atacat pe lucrătorul poştal. Cei care îi ţin acum locul poştaşului pe sector ne-au spus că acel câine nu mai este în curte, probabil l-au dus la cineva pentru că a venit şi poliţia acolo", a precizat Elena Bârlescu, lidera de sindicat din cadrul OJP Iaşi.

Imediat după producerea incidentului, Iulian Berariu a fost operat de urgenţă la Spitalul Clinic Parhon, iar la două zile distanţă a fost externat, acum aflându-se în concediu medical. "Imediat după operaţie, care a durat vreo trei ore, nici nu-şi mai simţea degetele, dar acum şi-a mai revenit. A avut noroc că l-a salvat un vecin cu un par, practic câinele îi muşcase din carne. Mai mult, exista posibilitatea să îi fie atinsă vreo venă şi ar fi fost mult mai grav. Momentan se află în concediu medical plătit pentru două-trei săptămâni, depinde cum evoluează recuperarea", a completat Elena Bârlescu.

Potrivit liderei de sindicat, în săptămânile din urmă, poştaşul a mai fost lătrat de acelaşi câine, motiv pentru care i-a atenţionat pe stăpâni să îl lege pentru că este periculos. „Din ce am vorbit cu el, îi va da în judecată când îşi revine. Nu a intrat în curte, câinele efectiv a sărit la gâtul lui peste poartă şi el a avut un reflex de apărare ridicând braţul drept”, a concluzionat Bârlescu.

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...

2 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

3 Sfidare fără precedent / Kazahstanul a vândut Statelor Unite 81 de avioane militare de fabricație sovietică, prin intermediul unor firme offshore!

4 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

5 Ce se întâmplă în China?