Poveste cu două proaste din Vaslui care plănuiau un asasinat

Poveste cu două proaste din Vaslui care plănuiau un asasinat

Două femei din Vaslui, mamă şi fiică, plănuiau să îl spânzure pe Gheorghe, soțul fiicei, pentru a pune mâna pe averea acestuia. Bărbatul a aflat de planul femeilor şi a anunţat oamenii legii, iar femeile au ajuns să discute planurile crimei cu doi poliţişti sub acoperire.

Curtea de Apel Iaşi le-a condamnat definitiv pe Maria B.(73 de ani) şi Laura L. (30 de ani), mamă şi fiică, la câte doi ani de închisoare cu executare efectivă pentru încercarea de a determina săvârşirea unei infracţiuni. Decizia instanţei a fost pronunţată pe 10 noiembrie, scrie Adevărul .
„Încercarea de a determina o persoană, prin constrângere sau corupere, să comită o infracţiune pentru care legea prevede pedeapsa detenţiunii pe viaţă sau pedeapsa închisorii mai mare de 10 ani se pedepseşte cu închisoare de la unu la 5 ani sau cu amendă”, se prevede în Codul Penal.

Femeile, din satul, Măscurei comuna Pogana, judeţul Vaslui, i-au dat 5.000 de lei unui văr pentru a-l ucide pe soţul tinerei. Maria Bichineţ şi Laura Lefter ar fi vrut ca Gheorghe Lefter (40 de ani) să fie dus şi spânzurat în pădure.

Au discutat detaliile crimei cu doi poliţişti sub acoperire

Numai că vărul tocmit pentru asasinat s-a speriat şi a anunţat Poliţia, astfel că femeile au fost reţinute. Doi poliţişti sub acoperire, împreună cu cel care trebuia să-l spânzure într-o pădure pe bărbatul de 40 de ani, s-au dus la cele două femei, reuşind astfel să le prindă în flagrant delict.

Gheorghe şi Laura Lefter FOTO spynews.ro

Cele două femei, bucuroase că are cine le duce planul la bun sfârşit, le-au dat un avans de 1.500 de lei, spunându-le în detaliu cum să îl omoare pe bărbat, şi au fost imediat imobilizate de poliţiştii de la Crima Organizată Vaslui.

Ele îşi doreau ca bărbatul să moară ca să moştenească averea acestuia. Este vorba despre două case din gospodărie, care erau pe numele bărbatului de 40 de ani ce urma să fie asasinat. Crima trebuia să aibă loc pe 31 martie 2021.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Planeta sexuală Oltenia / Elevă de 16 ani, prinsă de mamă în timp ce făcea sex cu profesorul de informatică, de 42 de ani

2 VIDEO Rareș Bogdan, reacție promptă după declarațiile cancelarului Austriei

3 VIDEO Explozie puternică urmată de incendiu la fabrica companiei austriece Kronospan Sebeș

4 Scandal sexual cu dansatoarea maneliștilor! Cristina Pucean îl dă în vileag pe Bogdan de la Ploiești!

5 Surpriză totală! Daniela Crudu a postat pozele explicite de pe contul pentru adulți pe propriul site!