Povestea a doi tineri corporatiști care au renunțat la joburi pentru a pleca cu bicicleta în jurul lumii. Motivul pentru care au ajuns și în România

Povestea a doi tineri corporatiști care au renunțat la joburi pentru a pleca cu bicicleta în jurul lumii. Motivul pentru care au ajuns și în România

Izolarea prelungită din timpul pandemiei de COVID-19 le-a schimbat viața radical. Doi tineri corporatiști au renunțat la slujbele bine plătite pentru a porni în aventura vieții: vizitează Europa pe două roți. Au pornit din Franța, iar peste puțin timp vor ajunge și în România.

Despre experiența pe bicicletă, Victor și Chris, doi tineri francezi, care au demisionat de la serviciu, au povestit entuziaști pentru g4media.ro Călătoria celor doi a început în octombrie 2022, iar experiențele trăite până acum sunt de neegalat. Ambii au 31 de ani. Unul locuiește la Paris, celălalt la Lyon, iar la încheierea pandemiei au pornit în aventura pe biciclete.

Cei doi francezi au pornit în călătorie prin Europa pe bicicletă FOTO Facebook Cycloloco

Până acum au vizitat Portugalia, Spania, Maroc, Albania, Muntenegru, Serbia iar la sfârșitul acestei luni intenționează să ajungă la Constanța pentru a participa la unul dintre cele mai mari festivale de techno din Europa, Sunwaves, festival care are loc pe litoral.

Experiențele acestei călătorii sunt publicate pe rețelele sociale, lucru care inspiră și alți tineri să pornească într-o astfel de distracție. Cei doi tineri postează update-uri despre călătorie unde fie prezintă imagini impresionante cu arhitectura și cultura vestică fie mediul rural din România.

Ideea de a călători în Europa le-a venit în timpul crizei de COVID-19. Izolarea prelungită și restricțiile i-au determinat să profite din plin de aer, plimbare și distracții, după încheierea pandemiei. Astfel, s-au gândit să pună bazele proiectului „cycloloco”.

Ce i-a impresionat la noi

Cei doi tineri au povestit că nu se află pentru prima dată în România. Anul trecut au venit la festivalul Sunwaves. Se declară fascinați de stilul de muzică ”ro-minimal”, dar și de DJ. De asemenea, Victor a mai spus, că pe lângă distracția din țara noastră, Transilvania și Maramureșul i-au impresionat în mod deosebit. O altă supriză plăcută pe care au avut-o în țara noastră a fost legată de tradiții, oameni, cultură, dar și mâncarea tradițională a ardelenilor.

Cei doi au mai precizat că nu au avut un plan atunci când au decis să călătorească. Totul se desfășoară în funcție de vreme, de starea de spirit pe care o au, dar și de imprevizibil.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”