Povestea crimelor în serie care au cutremurat Spania, pe Netflix: doi români, ultimele victime ale asasinului. Cum i-a executat

Povestea crimelor în serie care au cutremurat Spania, pe Netflix: doi români, ultimele victime ale asasinului. Cum i-a executat

Risc Seismic

O miniserie cu trei episoade regizată de Amanda Sans și care spune povestea crimelor în serie care au avut loc la Madrid, în primele 7 luni ale anului 2003, va fi difuzată de Netflix începând, cu 9 iunie. Doi români au fost ultimele victime ale asasinului.

Serialul despre criminalul în serie, care a ucis șase persoane și a rănit alte trei, va fi lansat la 20 de ani după arestarea și condamnarea bărbatului, relatează libertatea.ro

Ultimele două victime ale criminalului au fost doi soți români, George și Doina Magda, care veniseră de cîteva luni în străinătate, în căutarea unui trai mai bun.

Ambii au fost împușcați în cap pe o potecă, lângă o livadă de măslini, în Arganda del Rey, pe 18 martie 2003. Criminalul și-a parcat mașina și s-a dus pe un câmp, unde văzuse o persoană mergând. Și-a pierdut ținta din vedere, relatează El Espanol, așa că a mers mai departe, după ce a văzut alți doi oameni. Erau George și Doina, pe care i-a împușcat de aproape, în cap. George a murit pe loc, Doina după 2 zile în care a fost în comă.

Lângă ultimele victime, acesta a lăsat alte două cărți de joc: trei și patru de cupă, dând astfel continuitate unei semnături macabre care a șocat societatea spaniolă. El lăsase asul de cupă și un doi de cupă lângă precedentele sale două victime.

Criminalul în serie spaniol în momentul predării la Poliție FOTO Captură video

Mergeau spre casa unui bătrân

Conform sursei citate, cei doi soți ajunseseră în Spania cu aproximativ șapte luni înainte să fie uciși. Aveau trei fiice și două dintre ele rămăseseră în țară, iar a treia, care era oarbă, venise cu ei în Spania.

George muncise ca sudor, iar Doina îngrijise un bătrân. Spre casa acestuia mergeau în ziua când au fost uciși, relata acum 20 de ani El Pais.

Condamnat la 142 de ani de închisoare

Deși încă de la începutul anului Madridul era cutremurat de crime, Poliția spaniolă nu a avut niciun indiciu care să conducă la asasin. Pe 3 iulie 2003 Alfredo Galán Sotillo s-a predat, unde a mărturisit că este ucigașul cu cărțile de joc. A mărturisit că arma crimelor a fost un pistol Tokarev TT-33 de calibrul 7,62, pe care o cumpărase în Bosnia, unde fusese militar. Tânărul de 25 de ani a fost judecat la Madrid și găsit găsit vinovat de șase crime și alte trei tentative de omor și condamnat la o pedeapsă de 142 de ani și trei luni de închisoare.

Anchetatorii au stabilit că toate victimeleau fost ucise cu împușcături în cap, gât sau spate, de la distanță foarte apropiată, lucru care a explicat de ce nu a fost găsit niciun semn de rezistență atunci când au fost atacate.

Sursa: adevarul.ro

Risc Seismic


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa