Povestea lui „Pablo Escobar al Marii Britanii”. Traficantul ajunge din pușcărie direct într-un penthouse de 2 milioane de lire

Povestea lui „Pablo Escobar al Marii Britanii”. Traficantul ajunge din pușcărie direct într-un penthouse de 2 milioane de lire

Britanicul Warren Curtis va fi eliberat după 25 de ani petrecuți după gratii pentru trafic de droguri. Warren urmează să părărsească celula din închisoare pentru un penthouse de 2 milioane de lire sterline, potrivit Daily Mail.

Curtis „Cocky“ Francis Warren Foto PA via Daily Mail

Curtis Francis Warren, un britanic care a construit un imperiu prin care aducea cantități uriașe de heroină, cocaină și canabis în Marea Britanie din toate colțurile globului și a cărui notorietate a fost comparată cu cea a lui Pablo Escobar, legendarul rege columbian al cocainei, va fi eliberat peste câteva săptămâni urmând să se mute într-un penthouse din Liverpoool.

Potrivit sursei citate, imperiul creat de britanic a fost distrus în 1996 după ce anchetatorii au dat buzna în sediul său din Olanda. Cu toate astea, Curtis Warren, va locui într-un penthouse care valoarează aproximativ 2 milioane de lire sterline, relatează Daily Mail .

Potrivit sursei citate, deși a petrecut 25 de ani în închisoare, Warren mai are prieteni bogați, iar unul dintre aceștia i-a oferit un penthouse în centrul orașului Liverpool.

Povestea britanicului Warren Curtis, comparat cu Pablo Escobar

Potrivit sursei citate, la vârsta de numai 12 ani, Warren Curtis a furat o mașină, deși abia vedea peste volan. După acest incident, tînărul Curtis a ajuns de mai multe ori în instanțele pentru minori, trecând de lafurtul din buzunare la spargeri.

După vîrsta de 16 ani a fost condamnat după ce a lovit doi polițiști.

Deși susține că nu a făcut niciodată rău femeilor, el a atacat o prostituată adolescentă care a refuzat să-i predea veniturile și o mamă care a încercat să-l împiedice să jefuiască un agent de securitate sub amenințarea armei.

Până la vârsta de 20 de ani, Warren Curtis a observat în jurul său profiturile care se obțin din vânzarea de amfetamine și cocaină tinerilor din cluburi, iar viteza cu care și-a ridicat imperiul, devenind un importator major pe piața drogurilor a fost fenomenală, mai relatează sursa citată, arătând că tânărul a avut parte și de ajutor, tătăl iubitei sale fiind un criminal important.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro