Poza care demontează încă o INTOXICARE a Propagandei PSD!

Deputatul PNL, Dan Vâlceanu, a postat sâmbătă pe pagina personală de Facebook un selfie făcut într-o mașină pe a cărei banchetă din spate stau împreună Ludovic Orban și cel mai mare contestatar al său din partid, senatorul Iulian Dumitrescu, relatează G4Media.ro.

Fotografia a fost făcută ieri la Alba Iulia, iar în mașină sunt mai mulți liberali.

Apariția lui Orban alături de Dumitrescu vine în contextul celor mai dure critici lansate de senatorul de Prahova împotriva liderului PNL, după ce acesta din urmă a depus plângerea penală împotriva premierului Viorica Dăncilă.

La începutul săptămânii trecute, în cadrul Biroului Executiv al PNL, Iulian Dumitrescu a fost unul dintre cei doi lideri liberali care au votat împotriva susținerii demersului lui Ludovic Orban de a face plângere penală împotriva șefei Guvernului.

“Dl preşedinte Ludovic Orban nu s-a consultat înainte să ia această decizie cu nimeni. Astăzi, cerând vot de susţinere în Biroul Politic Executiv, practic şi-a recunoscut greşeala, practic a recunoscut că nu este nicio diferenţă între persoana fizică Ludovic Orban şi preşedintele partidului Ludovic Orban. Nu am comentat în fond decizia, în schimb este absolut normal ca totdeauna să discuţi în partid şi apoi să iei o decizie aşa de importantă. (…) Acum tensiuni au fost pentru că s-a luat o decizie, s-a spus că este pe persoană fizică. (…) Eu cred că plângerea penală este exclus să fie o armă politică a PNL”, a declarat atunci Dumitrescu, citat de Agerpres.

”Domnul Iulian Dumitrescu a ieșit din muțenie atunci când am declanșat cel mai dur atac la adresa PSD. Îl aștept să exprime opinii critice față de PSD, față de clica lui Dragnea și a camarilei sale, îl aștept să fie la fel de vocal față de abuzurile guvernului”, a fost replica lui Ludovic Orban.

Senator de Prahova și prim-vicepreședinte PNL, Iulian Dumitrescu este cunoscut în partid drept unul dintre liberalii care fac ”blat” cu PSD. El este un obișnuit al emisiunilor Antenei 3 și abonat la contracte cu statul prin intermediul firmelor pe care le controlează.

Iulian Dumitrescu mai este cunoscut în PNL și pentru încercarea de a-i lua locul lui Orban, fiind sprijinit de contestatarii lui Ludovic Orban grupați în tabăra care l-a susțin pe Cristian Bușoi la congresul de anul trecut, printre care Marian Petrache, Teodor Atanasiu și Mihai Voicu.

Galerie foto și documente


Foto: Ludovic Orban, Iulian Dumitrescu, Florin Roman, Dan Vâlceanu (Sursa: Pagina de Facebook a lui Dan Vâlceanu)


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Ponta a dat în diaree! Tudose l-a dat cu capul de pereți! „Victore, dac-o mai arzi mult la două capete cu PSD-…

2 HOPA! Kovesi iese la rampă pentru a stopa PORCĂRIILE Propagandei PSD! „NU a existat secție pentru magistrați î…

3 MAFIE pe față! Condiția secretă pusă de Tăriceanu pentru a vota Guvernul Orban

4 „Folosiți NUCLEARA, domnule Orban!” Excepționalul mesaj al fostului consilier prezidențial Iulian Fota către p…

5 Rareș Bogdan anunță desființarea Secției Speciale

recomandări

Te ia DNA: Gabriel Oprea

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Noi sloganuri fake amuzante