Poza zilei. Filmul, în această seară

Poza zilei. Filmul, în această seară

Poza zilei. În fotografie se vede cum Mirel Palada îl apucă pe Mihai Goțiu de păr și încearcă să îl dea cu capul de masă. Filmul, în această seară.

Postul B1TV a dat publicitatii, vineri, o noua imagine din momentul in care Mirel Palada l-a agresat pe senatorul USR Mihai Gotiu, miercuri seara, urmand ca la ora 21 sa difuzeze "intregul film al luptei".

Noile imagini sunt difuzate in contextul in care senatorul USR a depus o plangere penala pe numele lui Mirel Palada, iar anchetatorii au cerut oficial postului de televiziune, in incinta caruia a avut loc agresiunea, sa puna la dispozitie potentialele probe de care dispun, informeaza chiar B1TV.

Pe site-ul televiunii a aparut, vineri, o fotografie in care Mirel Palada apare cu mana fixata in parul lui Mihai Gotiu, inainte sa il dea cu capul de masa. In timpul agresiunii, au fost rupte lavaliere si mese, intreg platoul fiind vandalizat, informeaza B1TV. Martor a fost si fostul deputat PNL Vlad Nistor, invitat in aceeasi emisiune cu cei doi protagonisti ai scandalului.

"De la ora 21 vom fi in masura sa difuzam intregul film al luptei", anunta postul de televiziune, in conditiile in care joi au fost publicate doar secvente surprinse de anumite camere din platou.



Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...