Poze NUD cu Eva Braun! Hitler permitea așa ceva?

Poze NUD cu Eva Braun! Hitler permitea așa ceva?

Eva Braun a fost singura femeie pe care Adolf Hitler o accepta alături la cele mai importante evenimentele din viața sa. Cea care avea să-i devină soție în ultimele ore ale existenței sale a reprezentat o mare enigmă pentru istorici. De curând, presa occidentală a scos la iveală ceva cu totul neașteptat și aparent imposibil de acceptat pentru lumea în care își ducea existența prima doamnă a Germaniei naziste: fotografii cu Eva în costumul Evei! 

Un colecționar austriac a ajuns la redacția unui cotidian din țara sa cu două poze în care apărea o femeie goală și pe care el a prezentat-o ca fiind amanta și soția Fuhrerului. Ziariștii au privit imaginile cu scepticism, mai ales că niciuna dintre ele nu lăsa să se vadă, în totalitate, chipul femeii imortalizate, motiv pentru care au început investigațiile. 

Istoricii s-au împărțit în două tabere. Unii susțin că un asemenea secret nu s-ar fi putut păstra până acum și că femeia din imagini nu este Eva Braun, în vreme ce alții, mult mai numeroși, sunt de părere că roșcata este chiar iubita lui Hitler. Potrivit ziariștilor de la Daily Mail, un fost militar german, apropiat al cuplului Hitler-Braun ar fi spus, înainte de a muri, că femeia din poze este Eva, iar pantoful alb dintr-o fotografie este un alt argument al celor care cred că avem de-a face cu un pictorial nud al iubitei cancelarului german: „Fără îndoială este Eva Braun. Pe lângă faptul că trăsăturile sunt aceleași, pantofii sunt aceiași cu cei pe care îi folosea pentru gimnastica aerobică atunci când mergea vara la casa de vacanță din Berchtesgaden”, a spus unul dintre specialiștii care au văzut fotografiile.

Stefan Kreuzmayr. Acesta este numele colecționarului din Salzburg, care a devenit proprietarul de drept al celor două imagini și care a dezvăluit cum a intrat în posesia fotografiilor: „În urmă cu mai mulți ani, o femeie a intrat în magazinul meu și mi-a întins o cutie în care se aflau câteva fotografii. Am întrebat-o ce pot face cu ele și mi-a spus că acolo voi găsi imagini cu Eva Braun. Pentru că nu mi-am dat seama care sunt, mi le-a indicat. Am rămas cu gura căscată și, drept să vă spun, nu am crezut-o inițial. I-am dat suma convenită și a plecat. De-atunci nu am mai văzut-o niciodată”, a povestit Kreuzmayr pentru cotidianul german Bild. 





Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu