Prahova: 10 percheziţii în comuna Ceraşu, la persoane bănuite de infracţiuni silvice

Prahova: 10 percheziţii în comuna Ceraşu, la persoane bănuite de infracţiuni silvice

Poliţiştii din Vălenii de Munte, cu suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române, efectuează, marţi, zece percheziţii în comuna Ceraşu (Prahova), la persoane bănuite de infracţiuni silvice, fiind puse în executare opt mandate de aducere.

"La data de 6 noiembrie, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Vălenii de Munte - IPJ Prahova efectuează zece percheziţii în comuna Ceraşu, la persoane bănuite de tăiere ilegală de arbori şi furt de material lemnos", informează un comunicat al IPJ Prahova transmis AGERPRES.

Prin activitatea infracţională, ar fi fost cauzat un prejudiciu de aproximativ 30.000 de lei.

Din cercetări a rezultat că, începând cu luna septembrie, persoanele în cauză ar fi tăiat fără drept şi sustras material lemnos din fondul forestier privat din zona comunei Ceraşu. Ulterior, materialul ar fi fost vândut ca lemn de foc către alte persoane din localitate, precum şi din comunele învecinate, arată sursa citată.

Acţiunea este desfăşurată cu sprijinul luptătorilor de acţiuni speciale din cadrul IPJ Prahova. La activităţi participă şi jandarmi din cadrul Grupării Mobile "Matei Basarab" Ploieşti. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante