Prahova: Accident pe DN 1, la Pucheni; 12 persoane asistate medical, inclusiv doi minori

Prahova: Accident pe DN 1, la Pucheni; 12 persoane asistate medical, inclusiv doi minori

Un accident rutier în care au fost implicate trei mașini a avut loc pe DN 1, la Pucheni, 12 persoane fiind asistate medical, șase dintre ele, între care și doi minori, fiind transportate la spital cu diverse traumatisme.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, Raluca Brezeanu, un autoturism a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un altul care venea din sens opus, acesta din urmă ricoșând într-o altă mașină.

În urma impactului, 12 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, șase dintre ele, între care doi minori, fiind duse la Spitalul Județean de Urgență Ploiești, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență Prahova.

Șeful Serviciului Județean de Ambulanță Prahova, Daniel Nicolae, a declarat, pentru AGERPRES, că cei doi minori, respectiv o adolescentă de 15 ani și un băiat de 11 ani, au suferit traumatisme cranio-cerebrale, cranio-faciale și traumatism lombar.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”