Prahova: Accident pe DN 1, la Românești; o persoană grav rănită - preluată de elicopterul SMURD

Prahova: Accident pe DN 1, la Românești; o persoană grav rănită - preluată de elicopterul SMURD

Un accident rutier a avut loc, marți dimineață, pe DN 1, în localitatea prahoveană Românești, o persoană care a fost încarcerată, suferind răni grave, fiind preluată de elicopterul SMURD.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Prahova, Raluca Brezeanu, șoferul unei mașini a pierdut controlul volanului într-o curbă, autoturismul ieșind în afara părții carosabile și izbindu-se de un stâlp.

Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență (ISU) Prahova informează că șoferul mașinii a rămas încarcerat, la fața locului aterizând elicopterul SMURD pentru a prelua victima care, într-o primă fază, era inconștientă, recăpătându-și ulterior cunoștința.

Timp de câteva zeci de minute, traficul în zonă a fost blocat pentru intervenția elicopterului, în acest moment circulația fiind reluată, desfășurându-se îngreunat pe sensul București-Ploiești, a precizat Brezeanu.

AGERPRES / (AS — autor: Anamaria Toma, editor: Irina Poenaru, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale