Prahova: Ambulanță implicată într-un accident la Ploiești; cinci persoane, între care asistenta și pacientul, rănite

Prahova: Ambulanță implicată într-un accident la Ploiești; cinci persoane, între care asistenta și pacientul, rănite

Cinci persoane au fost rănite, duminică seară, într-un accident care a avut loc într-o intersecție din zona de nord a Ploieștiului și în care au fost implicate o ambulanță a Serviciului Județean Prahova, aflată în misiune, și un autoturism.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, Marian Popescu, din primele cercetări efectuate la fața locului a reieșit că ambulanța avea semnalele acustice și luminoase pornite.

Șoferul unui autoturism ar fi intrat în intersecție trecând pe culoarea verde a semaforului, fără a acorda prioritate ambulanței aflate în misiune.

În urma impactului, ambulanța s-a răsturnat, iar asistenta și pacientul au fost răniți, suferind un traumatism la nivelul șoldului, respectiv o plagă la cap.

Alte trei persoane aflate în autoturismul implicat în accident au fost rănite, toate cele cinci victime, între care și o tânără de 17 ani, fiind transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Ploiești.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”