Prahova: Autoturism furat din Bucureşti, depistat şi blocat în trafic la Ploieşti

Prahova: Autoturism furat din Bucureşti, depistat şi blocat în trafic la Ploieşti

Un autoturism care figurează ca fiind furat de pe raza municipiului Bucureşti a fost depistat şi blocat în trafic, sâmbătă seară, pe o stradă din Ploieşti, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova.

Potrivit sursei citate, un echipaj din cadrul Biroului Rutier Ploieşti, împreună cu colegi ai Secţiei de Poliţie Rurală Floreşti au identificat în trafic un autoturism care fusese reclamat ca fiind furat de pe raza municipiului Bucureşti.

"Autovehiculul a fost depistat şi blocat în trafic pe strada Gheorghe Doja din Ploieşti, în jurul orei 21,30. În continuare, se efectuează cercetări pentru stabilirea situaţiei de fapt şi dispunerea măsurilor legale", au precizat reprezentanţii IPJ.

Anterior, Poliţia Prahova a anunţat că, pe raza municipiului Ploieşti şi a zonelor rurale limitrofe, este în desfăşurare o acţiune tip razie la care participă aproximativ 400 de forţe de ordine şi care are ca scop verificarea respectării măsurilor impuse pe perioada stării de alertă, pentru limitarea răspândirii virusului SARS-CoV-2, creşterea gradului de siguranţă publică şi rutieră, precum şi prevenirea criminalităţii în toate formele ei. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...