Prahova: Autoturism furat din Bucureşti, depistat şi blocat în trafic la Ploieşti

Prahova: Autoturism furat din Bucureşti, depistat şi blocat în trafic la Ploieşti

Un autoturism care figurează ca fiind furat de pe raza municipiului Bucureşti a fost depistat şi blocat în trafic, sâmbătă seară, pe o stradă din Ploieşti, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova.

Potrivit sursei citate, un echipaj din cadrul Biroului Rutier Ploieşti, împreună cu colegi ai Secţiei de Poliţie Rurală Floreşti au identificat în trafic un autoturism care fusese reclamat ca fiind furat de pe raza municipiului Bucureşti.

"Autovehiculul a fost depistat şi blocat în trafic pe strada Gheorghe Doja din Ploieşti, în jurul orei 21,30. În continuare, se efectuează cercetări pentru stabilirea situaţiei de fapt şi dispunerea măsurilor legale", au precizat reprezentanţii IPJ.

Anterior, Poliţia Prahova a anunţat că, pe raza municipiului Ploieşti şi a zonelor rurale limitrofe, este în desfăşurare o acţiune tip razie la care participă aproximativ 400 de forţe de ordine şi care are ca scop verificarea respectării măsurilor impuse pe perioada stării de alertă, pentru limitarea răspândirii virusului SARS-CoV-2, creşterea gradului de siguranţă publică şi rutieră, precum şi prevenirea criminalităţii în toate formele ei. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Elena Ionescu a lăsat totul la vedere, în direct

2 O cunoscută jurnalistă îl calcă-n picioare pe Voiculescu și-l apără pe Cîțu

3 Voiculescu, audiat discret de procurorii DIICOT pentru dispariția unor documente clasificate

4 O femeie din Cluj vaccinată cu Pfizer, depistată cu Covid-19 după două luni de la rapel, a murit în secția de …

5 Raluca Medeşan a murit la doar 34 de ani / Era co-fondatoarea proiectului Profesorul Digital