Prahova: Bărbat rănit în timpul unor percheziţii; anchetatorii fac cercetări

Prahova: Bărbat rănit în timpul unor percheziţii; anchetatorii fac cercetări

Anchetatorii prahoveni fac cercetări după apariţia în spaţiul public a unor informaţii referitoare la un bărbat care ar fi fost operat de urgenţă după ce ar fi fost lovit de poliţişti în timpul unor percheziţii.

Potrivit unei informări transmise joi de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova, miercuri, poliţiştii de investigaţii criminale au desfăşurat percheziţii domiciliare la persoane bănuite de săvârşirea unor infracţiuni de tâlhărie furt din locuinţe şi din auto, ocazie cu care mai multe mandate de aducere au fost puse în executare.

"Una dintre persoanele conduse la sediul poliţiei a acuzat dureri, fiind solicitată intervenţia ambulanţei. Persoana a fost transportată la spital, unde a rămas pentru investigaţii medicale".

Surse judiciare au declarat, pentru AGERPRES, că bărbatul respectiv ar fi suspect în cauză, el rămânând internat după ce a fost supus unor proceduri medicale.

În vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul şi a luării măsurilor legale a fost sesizată unitatea de Parchet competentă, mai precizează informarea citată. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...