Prahova: Bărbatul acuzat de uciderea unei adolescente de 17 ani a fost arestat preventiv

Prahova: Bărbatul acuzat de uciderea unei adolescente de 17 ani a fost arestat preventiv

Bărbatul de 48 de ani acuzat de uciderea unei adolescente de 17 ani în clădirea dezafectată a fostei băi publice din municipiul Ploieşti a fost arestat preventiv, vineri, decizia instanţei nefiind definitivă.

Magistraţii Tribunalului Prahova au admis propunerea procurorilor şi au dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile a inculpatului, sub acuzaţia de omor

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, Otilia Iosifescu, a declarat, pentru AGERPRES, că, din primele date ale anchetei rezultă că victima şi bărbatul - care are 48 de ani, este din comuna Şirna, este căsătorit şi are trei copii - se cunoşteau de circa un an.

În ziua dispariţiei fetei, cei doi ar fi convenit să se întâlnească în subsolul unei clădiri dezafectate a fostei băi publice din Ploieşti pentru a întreţine relaţii sexuale, precizează sursa citată.

La un moment dat, minora i-ar fi cerut inculpatului o sumă de bani pe care acesta a refuzat să i-o dea şi a împins-o, fata căzând. Ulterior, bărbatul a sufocat-o şi i-a împachetat trupul în mai multe folii.

Principalul suspect şi-a recunoscut fapta, el conducându-i pe anchetatori la locul unde se afla trupul fetei. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante