Prahova: Cadavrul unui câine, atârnat de cablurile de telefonie; persoana bănuită în cauză - un copil de zece ani

Prahova: Cadavrul unui câine, atârnat de cablurile de telefonie; persoana bănuită în cauză - un copil de zece ani

Poliţiştii prahoveni au deschis dosar penal pentru uciderea animalelor cu intenţie în cazul unui cadavru de câine atârnat de firele de telefonie pe raza localităţii Puchenii Moşneni, în cauză fiind bănuit un copil de zece ani.

Potrivit informaţiilor furnizate, marţi, de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, Raluca Brezeanu, poliţiştii s-au sesizat din oficiu după ce în spaţiul public au apărut informaţii referitoare la faptul că în dreptul unui imobil din localitatea Puchenii Moşneni se află cadavrul unui câine atârnat de cablurile de telefonie.

În urma cercetărilor, au rezultat indicii că un minor în vârstă de zece ani e bănuit că ar fi legat un pui de câine şi l-ar fi atârnat de cablurile de telefonie.

"Totodată, au rezultat indicii că animalul părea decedat în momentul când a fost legat", arată sursa citată.

Cadavrul a fost preluat de Direcţia Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Prahova pentru stabilirea cauzei şi împrejurărilor producerii decesului, iar în cauză sunt efectuate cercetări pentru uciderea animalelor cu intenţie, fără drept.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...