Prahova: Carosabil inundat la Sinaia din cauza ploii torențiale;apa are o jumătate de metru adâncime

Prahova: Carosabil inundat la Sinaia din cauza ploii torențiale;apa are o jumătate de metru adâncime

Pompierii intervin, joi după-amiază, cu motopompe pentru evacuarea apei la Sinaia și Bărcănești unde, din cauza ploii torențiale, au fost inundate o porțiune de carosabil, respectiv o curte, au informat reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Prahova.

Potrivit purtătorului de cuvânt al instituției, Raluca Vasiloae, la Sinaia, o porțiune de carosabil de 80 de metri pătrați a fost inundată în zona podului Cumpătu, apa având o adâncime de o jumătate de metru.

De asemenea, o curte a fost inundată la Bărcănești. În ambele cazuri se intervine cu câte o motopompă pentru evacuarea apei, a precizat sursa citată.

Totodată, pompierii acționează în orașul Urlați, unde a fost inundat demisolul unui after school, apa de zece centimetri adâncime acoperind o suprafață de aproximativ o sută de metri pătrați, a mai spus Vasiloae.

AGERPRES / (AS — autor: Anamaria Toma, editor: Nona Jalbă, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…