Prahova: Circa 1.000 de persoane protestează în centrul Ploieștiului

Prahova: Circa 1.000 de persoane protestează în centrul Ploieștiului

Aproximativ 1.000 de persoane, între care și mămici cu bebeluși, protestează joi seară în municipiul Ploiești, acestea pichetând sediul PSD și pornind ulterior într-un marș pe Bulevardul Republicii, una dintre principalele artere ale orașului.

Manifestanții, care sunt persoane de toate vârstele, inclusiv mămici cu bebeluși, s-au adunat inițial în centrul orașului, în fața Palatului Administrativ, unde au scandat lozinci împotriva Guvernului, a lui Liviu Dragnea și a PSD, dar și lozinci de susținere a activității DNA.

Ulterior, manifestanții au pornit în marș către sediul PSD aflat în apropierea Palatului Administrativ, scandând: "În democrație hoții stau la pușcărie", "PSD, ciuma roșie", "Dragnea, nu uita, așteptăm și cartea ta", dar și "Ieșiți din casă, dacă vă pasă!". Apoi, coloana de manifestanți a pornit în marș către cartierul de nord al orașului, așa cum s-a întâmplat și în serile precedente.

Manifestanții afișează pancarte de dimensiuni mari, cu mesaje precum: "Altă întrebare, altă guvernare", "Abrogați și plecați", "Vânzători de țară, iar ne-ați scos afară", și "Refuz acest abuz!".

Totodată, unul dintre protestatari poată o pancartă mare cu un mesaj adresat fiicei sale: "Anna, tati e aici pentru tine".

Coloana de manifestanți este însoțită de forțele de ordine.

AGERPRES / (AS — autor: Anamaria Toma, editor: Marius Frățilă, editor online: Simona Aruștei)


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 Așa o fi?

4 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

5 Sondaj Avangarde / Firea a început să recupereze teren... Piedone, în cădere liberă