Prahova: Coloană de maşini pe DN1 între Posada şi Buşteni

Prahova: Coloană de maşini pe DN1 între Posada şi Buşteni

Traficul este aglomerat pe unele porţiuni ale DN1, se circulă în coloană între Posada şi Buşteni, iar carosabilul este acoperit cu strat mic de zăpadă în Sinaia, Buşteni şi Azuga, informează, duminică după-amiază, IPJ Prahova.

"Pe DN1 se înregistrează coloană în mişcare de pe Posada - km 116+500 până la km 130 - Buşteni. Ninge viscolit pe raza localităţilor Sinaia, Buşteni şi Azuga, carosabil acoperit cu zăpadă frământată, aproximativ 1 cm. Pe DN 1A, în acest moment, ninge viscolit de la km 143 - Măneciu iar de la km 146 - Cheia, pe carosabil este depunere de zăpadă frământată, aproximativ 1-3 cm", precizează IPJ Prahova.

Conform sursei citate, echipajele de poliţie rutieră acţionează pentru monitorizarea situaţiei meteo-rutiere şi totodată pentru informarea participanţilor la trafic şi controlul utilizării anvelopelor de iarnă.

"Recomandăm conducătorilor să aibă autovehiculele echipate cu anvelope de iarnă, să adapteze viteza de deplasare la condiţiile de drum, să-şi verifice sistemele de dezaburire şi de încălzire, sistemul de iluminare-semnalizare, să respecte semnalele/indicaţiile poliţiştilor rutieri şi să manifeste calm şi o conduită preventivă in trafic", mai transmite IPJ Prahova. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”