Prahova: Doi morți și opt răniți, după ce o autoutilitară a lovit un autobuz

Prahova: Doi morți și opt răniți, după ce o autoutilitară a lovit un autobuz

Două persoane au decedat, iar alte opt au fost transportate cu ambulanța la spital pentru îngrijiri medicale, după ce o autoutilitară a intrat în coliziune cu un autobuz în care se aflau aproximativ 20 de persoane, accidentul având loc pe DN1D.

* Accidente rutiere în care au fost implicate microbuze și autocare în perioada august-decembrie 2016 (cronologie)

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Prahova, Raluca Brezeanu, din primele cercetări efectuate la fața locului a reieșit că șoferul autoutilitarei nu a acordat prioritate de trecere autobuzului, care efectua o cursă pe ruta Ciorani — Ploiești, intrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului puternic, șoferul autobuzului a decedat pe loc, iar un alt pasager a fost grav rănit. Raluca Brezeanu a precizat că o a doua persoană, pasageră în autobuz, și-a pierdut viața după ce a fost transportată la spital.

Șeful Serviciului Județean de Ambulanță Prahova, Daniel Nicolae, a declarat pentru AGERPRES că, în total, nouă persoane au fost transportate la spital, dintre care una în stare foarte gravă.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu