Prahova: Dosar penal pentru patru persoane aflate în izolare care au asistat la un scandal în stradă

Prahova: Dosar penal pentru patru persoane aflate în izolare care au asistat la un scandal în stradă

Poliţiştii unei secţii rurale au deschis dosar penal pe numele a patru persoane care se aflau în izolare şi care au părăsit adresa în cauză pentru a asista la un scandal în stradă.

Potrivit unei informări emise, luni seară, de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova, poliţiştii din cadrul Secţiei Rurale Bălţeşti fac cercetări într-un dosar care vizează un conflict care a avut loc joi şi în care au fost implicate mai multe persoane, acestea tulburând liniştea şi ordinea publică în comună.

În urma verificărilor efectuate luni, anchetatorii au constatat faptul că patru persoane care se aflau în izolare ar fi părăsit adresa respectivă, deplasându-se pe o stradă din localitate, spre locul unde avea loc conflictul.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor, informează sursa citată. AGERPRES/ (AS- autor: Anamaria Constantin, editor: Antonia Niţă, editor online: Andreea Preda)


Citește și:

populare
astăzi

1 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...

2 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

3 Sfidare fără precedent / Kazahstanul a vândut Statelor Unite 81 de avioane militare de fabricație sovietică, prin intermediul unor firme offshore!

4 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

5 Ce se întâmplă în China?