Prahova: Două case, cuprinse de un incendiu violent

Prahova: Două case, cuprinse de un incendiu violent

Pompierii prahoveni intervin, sâmbătă, pentru stingerea unui incendiu care a cuprins acoperișurile a două locuințe din comuna Aricești Rahtivani, arzând violent și cu degajare mare de fum.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova, Raluca Vasiloae, pompierii au fost solicitați să intervină în comuna Aricești Rahtivani, sat Stoenești, pentru stingerea unui incendiu care afectează acoperișurile a două case foarte apropiate, flăcările manifestându-se pe o suprafață de aproximativ 300 de metri pătrați.

Focul arde violent și cu degajare mare de fum, la fața locului acționându-se cu cinci autospeciale de stingere, a precizat sursa citată. Conform acesteia, nu sunt înregistrate victime.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”