Prahova: Focar de COVID la Penitenciarul Ploieşti

Prahova: Focar de COVID la Penitenciarul Ploieşti

Un nou focar de COVID-19 a fost înregistrat de autorităţile sanitare în judeţul Prahova, 11 deţinuţi de la Penitenciarul Ploieşti fiind confirmaţi cu noul coronavirus, a informat, sâmbătă, Prefectura Prahova.

Potrivit sursei citate, cele 11 persoane private de libertate care au fost testate pozitiv au fost transferate la Penitenciarul Bucureşti-Jilava.

Alte trei focare de COVID-19 sunt active în judeţ, ele fiind la o societate comercială din Câmpina, la un sanatoriu din Buşteni şi la un centru rezidenţial din municipiul Câmpina.

Conform raportării zilnice a autorităţilor, numărul pacienţilor COVID internaţi în spitalele din judeţ a scăzut, în prezent fiind internate 376 de persoane, dintre care 26 la ATI.

În ultimele 24 de ore au fost confirmate 109 cazuri noi de îmbolnăvire şi încă 8 decese asociate.

Rata de infectare la nivelul judeţului este de 3,35 cazuri la mia de locuitori. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Alexandra Stan, din nou fără haine pe internet

2 Dezvăluire fără precedent despre Armata Rusiei! / Echipamente ultramoderne, de miliarde de euro, au fost distruse sau aruncate deoarece soldații ruși nu…

3 Avertismentul profesorului Ciurea despre mici și cârnați

4 VIDEO A început lupta pentru putere la Moscova? / FSB l-a arestat pe un angajat al șefului mercenarilor Wagner, cunoscut pentru criticile față de Serghe…

5 ULTIMA ORĂ Priviți, 500 de soldați ruși protestează la granița cu Ucraina împotriva „condițiilor inumane”!